Sæsoner giver muligheder

Her i Skandinavien er julen en stor ting. Vi gør en hel del ud af det. Ganske som Halloween tidligere var en amerikansk ting, og nu også er kommet hertil, så er alle sæsoner noget der giver muligheder, også for online indtjening.

Mange mangler det ‘killer instinct’ der skal til for at udnytte det, men selv en julekalender kan faktisk være BÅDE en tjeneste for dine læsere samtidig med, at det kan være en potentiel indtjeningskilde. Når vi kommer til mærkedage i løbet af året, kan du jo godt skrive en artikel, der relaterer til emnet. F.eks. kærlighed på valentinsdag (14/2) eller om gode bøffer på Bøf & Blowjobdagen (14/3) – temaer om traditioner op til påske, pinse m.v.

Det ville jo være komplet vanvittigt, hvis ikke du benyttede dig af chancen for at tjene et beløb, når nu et rejsebureau har bannerreklamer op til skoleferier, ikke sandt?

Så tænker dem, som netop mangler jagtinstinktet: “Jamen, det kan jeg da ikke tillade mig”…

Hvem siger det?

Du skriver en masse tekst, som du stiller gratis til rådighed, og hvorfor skulle DU ikke have lov til at tage lidt af markedet? Hvis du gerne vil tjene penge online, så skal du da tilbyde folk værdifulde links og værdifulde ting. Det er ren win-win for begge parter.

Jeg har selv været blandt de høflige og generte, og betalt prisen. Online indtjening er et spørgsmål om, at dine læsere føler de får værdifuld information, og når de får det, så skal der da også være en chance for at kunne tjene penge på denne værdi du bringer videre til dine læsere.

God sommer til alle. Husk du altid er velkommen til at skrive en kommentar, hvis du har tanker om det jeg skriver. Kommentarfeltet bider ikke. 🙂

Leave a Response