WordPress som blogværktøj

Faste læsere vil huske, at jeg flere gange har anbefalet WordPress til din blog hvis du selv hoster den. WordPress er gratis, men bestemt ikke værdiløs. Tværtimod, faktisk! Da jeg kortvarigt var på SDU var de meget vilde med Wix. Det faldt egentlig aldrig i min smag, men jeg accepterer, at andre har en anden smag. Jeg fokuserer dog her på bloggen på det, som fungerer – til gavn for dig, kære læser.

Nogle går bare i gang med at bruge programmet fra dag ét, og det er også det sjoveste. Andre vil gerne lige se lidt video om WordPress før de kommer i gang, og her vil jeg gerne anbefale WordPress Unleashed, hvis du gerne vil have et videokursus om WordPress før du går i gang med selve blogningen.

Mine domæner er hostet to steder. Dels hos Webhosting og også hos Unoeuro. Begge steder har hver sine fordele, og også her må du ikke lade dig snyde af billige priser. Det er ikke altid KUN prisen, der afgør hvad man bør vælge. Derimod er oppetid noget af det vigtigste, for dit indhold skal naturligvis være online når dine gæster vil hente oplysninger på dine sider.

Her til morgen meddelte WordPress, at blogs var opdaterede til version 4.8.1 – alt sammen automatisk. Jeg skulle ikke røre en finger, og det er derfor jeg er så glad for WordPress. Det er brugervenligt, effektivt og direkte.

Hvad er dine tanker om WordPress? Kommentarfeltet bider ikke! 🙂

God weekend til alle bloggens læsere.

Leave a Response