Google AdWords og Adsense – der er penge i skidtet!

Google har med sin AdWords og Adsense skabt noget helt specielt, og der er penge i skidtet. Faktisk så mange penge, at selv TV2 News har haft fokus på dette i løbet af dagen. Der er en vigtig ting man skal vide. Google AdWords er det system, hvor man ‘bestiller’/køber sin annoncekampagne, og Google Adsense er det sted, hvor webmastere kan tjene penge ved at vise de reklamer, som Google har i sine databaser.

Det er et område, som kun meget få har mestret.

Enhver kan oprette en Google AdWords kampagne. Det handler kun om, at tegnebogen – altså kreditkortet – kan tåle, at blive trukket på.

Kunsten at tjene penge på dette består i en af to ting:

  • At konvertere besøgende til kunder
  • At konvertere besøgende til dyrere klikord – det såkaldte arbitrage, som IKKE er tilladt

Det vil altid tiltrække en del opmærksomhed når der er ‘nemme penge’ at hente på en ide. Faste læsere vil huske, at jeg før har anbefalet Joel Comm, som skrev bogen Adsense Secrets. Bogen er nu udkommet i 6. udgave, og den eneste grund til jeg ikke har fortsat med at købe de nye udgave – efter version 4 – er, at Google lukkede min Adsense-konto. Jeg har tre gange forsøgt at appellere beslutningen, men Google står fast uden at komme med et svar på hvad der skulle være galt.

Anyway, Adsense er en effektiv måde at tjene penge på. I forhold til bannerreklamer, der løbende skal opdateres når kampagner lukker og nye kommer til, så er dette rent faktisk et sæt-op-og-tjen system, som automatisk vedligeholdes ud fra den kode du indsætter på din hjemmeside eller blog…

Det glædelige er i det mindste, at folk nu bliver nysgerrige når de hører om det på nyhederne. Så kan du selv søge rundt på denne blog for at læse mere om Adsense. Du kan også vælge at læse denne artikel jeg tidligere har skrevet: http://www.blunck.dk/recommends/adsense/index_da.html Jeg har ikke fået opdateret denne artikel længe, men jeg skal nok tjekke om der er døde links, altså links til steder, der sidenhen er forsvundet eller flyttet…

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response