Stadig relevant næsten et tiår senere

I dag vil jeg lige trække en artikel frem, som jeg skrev i september 2007, for snart et tiår siden med titlen Hvorfor spilde sin tid? Det sker nemlig ret tit, at jeg møder skeptikere, når jeg nævner, at jeg har en blog om det at tjene penge online, som supplerer den bog jeg er ved at skrive om emnet, nemlig Tjen penge online.

Du er måske selv blandt skeptikerne.

Jeg forstår dig godt…

For der er ikke mange, der lytter når man nævner Amazon, Jubii, Skype m.v.

“Nå jo, men det er jo enkelte selskaber. Sådan noget kunne jeg aldrig opnå!” indvender mange.

Det er som om, man helst ikke må forlade Jantelovens “du skal ikke tro du er noget“…

Selvom alle kunne opleve, at tjene deres første 100$ via Adsense, sælge deres første e-bog, sælge abonnementer til deres abonnementsklub, tjene penge på bannerreklamer – ja sågar tjene en kommission på at sælge ANDRES e-bøger. Blæse være med om de selv tror på det, men hvorfor er nogle så dovne, at de ikke engang vil lytte til muligheden?

De læser jo gerne om kendte bloggere, som tjener fornuftige indkomster på at blogge. 🙂

Det kan du også komme til at gøre.

HVIS du gider gøre en indsats for det!

Nå, dér blev du lige tøsesur, hva’? 🙂

Beklager, men jeg har mødt flere, som troede at millionerne kom rullende bare de skrev tre indlæg på en blog og smed en video på Youtube.

Det svarer lidt til, at påregne, at man får en forfremmelse første dag man møder på sit nye job. 🙂

Ja, jeg ved godt, at der også er nogle, som HAR gjort en indsats, men som ikke har fået noget resultat. Dog viser det sig lynhurtigt, at de også har overset mange faktorer. Det er præcis derfor jeg er i gang med processen med at opdatere den tidligere e-bog, som senere på året udkommer som trykt bog.

Glæd dig til at læse den! 🙂

I mellemtiden kan du altid stille spørgsmål, hvis der er noget, du gerne vil vide mere om. Kommentarfeltet bider ikke.

Leave a Response