Frem i livet – god workshop fra Soulaima Gourani

Jeg har tidligere nævnt Soulaima Gourani på min danske Twitter-profil, og du genkender nok navnet fra Asger og de nye danskere, som jeg omtalte i artiklen Debatten om det to-sprogede jeg skrev ovre på min private blog. Serien i 6 afsnit viste en del nydanskere, som fik vist vejen af bl.a. Asger Aamund og netop Soulaima Gourani. Efterhånden som de forskellige kandidater mødte frem til samtalerne med de forskellige eksperter, afvæbnede de alle de sædvanlige dårlige undskyldninger, og viste en ny vej.

Sådan er hun bare. Direkte og ligefrem. Ikke noget med at gemme tingene af vejen. Hun er en kvinde, som tør sige sin mening – og det kan du få gavn af.

Tilmeld dig hendes workshop herfra: https://fremilivet.dk/workshop

Hendes første video er allerede online, og video nummer to kommer på tirsdag. 🙂

Du tror måske du ikke har noget tid til rådighed, men så tænk lidt over dit forbrug af Netflix og sociale medier. Er dine drømme ikke langt vigtigere end at sidde og chatte med ‘venner’ på fjæsen, som alligevel ikke driver dig frem til noget som helst? Er det virkelig dér dine drømme skal fortsætte med at leve? Det der var drømme kan blive til virkelighed, og med en så inspirerende kvinde som Soulaima Gourani kan du begynde en helt ny kurs her i livet, frem for at blive ved med at udsætte til i morgen, fordi du ikke gider i dag. Lad 2017 være året hvor du tager dine drømme alvorligt. Få fingeren ud af gaskanalen, og vis dig selv, at du vil satse på dine drømme bliver til virkelighed.

Det er på høje tid, at DINE drømme kommer frem i livet – frem i dit liv!

Jeg er helt sikker på, du også vil finde denne workshop interessant. Ellers ville jeg ikke dele den her på denne blog. Jeg håber du tager imod denne fremstrakte hånd, og du kan passende bruge den sidste fridag i påskeferien på at se første video, så du får sat gang i at bringe dine drømme frem til virkelighed.

Rigtig god fornøjelse med workshoppen! 🙂

Leave a Response