WordPress 4.6 nu i beta

Her midt i skrivningen af den opdaterede version af Tjen penge online, var jeg lige inde på kontrolpanelet i WordPress, og kunne konstatere, at WordPress 4.6 nu er i beta 1. Så der er nyheder på vej, som du kan læse mere om her https://wordpress.org/news/2016/06/wordpress-4-6-beta-1/.

På nuværende tidspunkt hedder det version 4.5.3 som den nyeste, så hvis ikke du har denne version på din blog endnu, så vil det være fornuftigt, at gå ind op opdatere din WordPress. Der vil komme mere på WPs udviklerblog, efterhånden som de går videre gennem de forskellige beta-versioner, og en Release Candidate skal også gennemføres før der frigives en endelig version.

Husk at du er velkommen til at skrive kommentarer, hvis du har spørgsmål til WordPress eller det at tjene penge på nettet generelt. 🙂

Leave a Response