Gå efter guldet

Hvorfor give op så tæt på målet?

Hvorfor give op så tæt på målet?

I slutningen af marts konstaterede jeg, at nu er det ikke længere tabu at tale om at tjene penge på nettet. Hvis ikke du fik læst artiklen, så klik på titlen for at være helt med. Dengang jeg startede med at skrive denne blog, var der ikke mange, der skrev om det at tjene penge online på dansk.

Enkelte arbejdede med arbitrage – det at købe trafikken billigt, for derefter at konvertere den – og andre fokuserede på hver deres områder. Mine råd har ALTID været baseret på, at man skulle kunne komme i gang med en fornuftig indtjening for en minimal investering.

Et videokursus til et par hundrede kroner tjener sig hurtigt ind, når først man er kommet godt i gang. 🙂

Jeg mistede en del trafik, og en hel del læsere, da denne blog var nede, men det forhindrer mig ikke i at blive ved med at skrive. vedholdenhed er nemlig en vigtig del i at fortsætte fodringen af søgemaskinernes robotter, og nyt indhold sikrer også, at I får ny inspiration til at komme godt videre med jeres egne projekter.

Her hvor sommeren går i gang, er det på tide, at du også kigger på dine projekter. Gør status midt på året, og måske finder du ud af, at der er noget du gerne vil gøre anderledes, når du først begynder at analysere hvad du laver. Husk at få det gjort engang imellem, for det er med til at sikre, at du både inspirerer og motiverer dit publikum.

Rigtig god dag herfra. 🙂

Leave a Response