Når du dine mål for 2013?

Jeg har skrevet et næsten identisk indlæg på min engelske blog der udgives samtidig med dette, for datoen 1. november vækker til status. Spørgsmålet alle må stille sig er: “Nåede du dine mål for 2013?”

Ikke nødvendigvis kun dine økonomiske mål, men også dine personlige mål. Vi har alle sat nogle milepæle. Nu er det tid til at gøre status.

Jeg knækkede Adsense-koden, og begyndte virkelig at tjene en fornuftig sum, og blev pludselig lukket ud af ‘det fine selskab’ – et kæmpe tilbageskridt. Jeg fandt ud af kombinationen med bannere, og det gik godt, indtil et selskab så gik konkurs. Så var dén indtægt også væk.

Nye veje, nye kanaler – internet har sandelig gjort tingene ret omskiftelige. 🙂

Jeg må blankt erkende, at jeg ikke nåede de økonomiske mål for online indtjening i år. Til gengæld nåede jeg at videreudvikle mange tanker både i forbindelse med e-bogen Kend din kæreste, og har flere projekter i gang som kommer ud i det nye år.

For 2013 har både været et rigtig skidt år, men også et godt år. Det gode først. Jeg fik nye udfordringer i maj måned hvor jeg skiftede stilling i samme firma. Dér nåede jeg nogle meget spændende delmål, så det er rart. Til gengæld mistede vi vores mor i marts måned i år, og det har i særdeleshed været en hård omgang for vores far. De var trods alt kun 4 uger fra at kunne holde 45 års bryllupsdag.

Derfor har det på det personlige plan været et afklaringens år, og det kan engang imellem være rigtig godt, at få det fulde indadvendte billede på ens liv, ens tanker, ens mål og ens drømme og visioner.

Det at tage en pause er sundt for sjælen. Sundt fordi det giver varig forandring. Så hvis denne blog har skuffet dig i 2013 fordi du ikke har fået nær så mange tips og ideer, så er der to ting at sige.

Dels har læserne selv en medvirkende årsag til jeg ikke har gidet skrive nær så meget som tidligere. I har ganske enkelt ikke deltaget. Ikke én eneste kommentar fra alt for mange af jer faste læsere, altimens I gerne ‘suger’ til jer af viden, helt uden at komme med feedback…. [Til gengæld stor tak til dem som har deltaget. :-)]

Men også fordi der i dette år for det meste har været ‘varm luft’ i internet marketing. Der er ikke kommet ret meget nyt af nogen lødighed. Som bekendt vil jeg ikke skrive medmindre jeg har noget fornuftigt at sige, så derfor har det været nemt at lade tastaturet gå på pause i denne blog om emnet online indtjening.

Så se dette som en opmuntring til at dele hvad DU har opnået i år. Har du nået dine mål for 2013? Har du tanker som du vil dele for det kommende år, 2014?

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response