Et liv med privatchauffør…

Mange går rundt med store drømme. De vil gerne vinde i Lotto, de vil gerne have en million på bankbogen, de vil gerne rejse tre gange om året, og de vil gerne leve et liv med privatchauffør. Fælles for de første drømme er, at det kræver handling. Den sidste af drømmene kan folk faktisk realisere allerede i dag… 🙂

Hvorfor skriver jeg dette?

Fordi jeg forleden kom ud for et spørgsmål jeg besvarede meget selvfølgeligt ud fra den karriere jeg tidligere har haft. Det er nemlig ingen hemmelighed, at jeg har kørt taxa i knap seks år. Så da jeg svarede: “Du kan bare køre i taxa!” fik jeg straks modsvaret: “Det er ikke helt det samme.”

Desværre fortæller det en del om det service-erhverv det engang var. Der var engang hvor chauffører godt kunne lette pariseren for at åbne bagagerummet, og hjælpe med bagage, eller åbne døren når nogen var bevægelseshæmmede. Det var dengang jeg selv kørte.

Men ideelt set svarer det fuldkommen til at have sin egen privatchauffør, og særligt hvis du husker at få vogn-nummeret når du kører med en chauffør du gerne vil køre med.

Du kan jo godt nok opleve perioder hvor chaufføren holder ferie, eller fri. Men generelt set svarer det fuldkommen til at have sin egen privatchauffør til rådighed når du først har fundet en person hvor kørestilen og servicen svarer til de krav du ville stille til en sådan.

Bedst af alt er det BILLIGERE end at skulle hyre din egen chauffør. Sådan en person skal jo have løn, bilen skal købes – og vedligeholdes – og der skal hældes brændstof på m.v.

Altsammen noget der, medmindre du har et MEGET STORT kørselsbehov, stadig gør det væsentligt billigere at køre i taxa når du har brug for det… 🙂

Leave a Response