En lille pause

Jeg skal beklage denne pause i skrivningen, men der har været et meget personligt forhold der har gjort sig gældende, og derfor skriver jeg først nu igen. Det er i dag en uge siden vi lagde min mor i graven. Hun nåede at blive 71 år gammel. Du har måske allerede læst det på min blog i artiklen “Endelig fik mor fred”.

Sådan en proces lærte mig flere ting:

  1. Du ved hvem der er ÆGTE venner, og hvem der ikke er. Særligt én person jeg troede jeg havde et rigtig godt samarbejde med viste sig at være et røvhul allerede da moren gennemgik sin første kræftbehandling. His loss, som englænderne siger…
  2. Selv ganske kort tid efter lærer man også sine medmennesker at kende. Grådigheden hos dem der ikke har forstået betydningen af uskiftet bo viser sit grimme ansigt – og det gælder ikke at bruge ‘børnene spørger’ som argument… Det lærte mig, at jeg må være på vagt og få lavet de fornødne papirer når en ny kvinde kommer ind i mit liv, for jeg skal ikke have en situation hvor en kæreste/ny kone ikke kan sidde i uskiftet bo hvis jeg går bort alene fordi mine børn ikke er 18 endnu.
  3. Uanset hvor meget vi gerne vil være fokuserede på vores forretning, så er blod tykkere end vand. Hold hellere en pause hvis du kommer i en lignende situation. Det har i hvert fald været en situation hvor jeg VALGTE at skrue ned for tempoet imens, og jeg tror det var det rigtige valg.
  4. Gør det DU synes virker bedst.

Nok om det. Nu kender du i hvert fald grunden til der har været en pause.

Jeg vender stærkt tilbage med nye indlæg i de kommende uger, og ønsker alle en rigtig god weekend. 🙂

Leave a Response