Betaler RepayMedia til tiden?

Faste læsere af bloggen vil huske hvordan der tidligere var problemer med firmaet der var kendt som AdFair. Der var engang hvor folk troede de betalte til tiden, men det begyndte at halte, og pludselig var de konkurs. Så gik nogle folk ud og lovede guld og grønne skove – men advarselslampen ringede allerede da de folk fortalte, at de tidligere havde arbejdet for ejeren af det konkursramte selskab.

Nu kan du jo selv lave en søgning på Google Betaler RepayMedia til tiden 🙂

Jeg har draget konsekvensen af at det første gang kun tog hr. Lundager en halv dag at svare, men da jeg svarede hans mail er der nu gået en hel uge UDEN svar. Alle RepayMedia-kampagner er fjernet, og skulle der være en jeg har overset bliver den fjernet når jeg støder på den, for jeg er træt af systemer der ikke betaler.

Du bør også være særligt opmærksom på om du får dine betalinger. Det betaler sig ikke at give et firma plads på ens side når de bagefter ikke betaler det du har tjent, vel?

Leave a Response