Rundede 300 artikler på EzineArticles

Så rundede jeg forleden de 300 artikler på EzineArticles. Det har flere indlysende fordele:

  • Indgående links
  • Folk får et indtryk af ens ekspertise – i mit tilfælde inden for 77 nicher
  • Nye læsere
  • Vedvarende visninger

Indgående links
Jeg bruger 3 forskellige bundtekster med hver sine links. Det har givet en del læsere der har valgt at følge mig på min engelske Twitter-konto, og giver samtidig muligheden for folk kan læse mere om det konkrete emne på en af mine relevante blogs. Det handler ikke alene om at opbygge indgående links, men samtidig om at tilbyde interesserede mennesker yderligere information udover de naturligvis kan klikke på mit navn og læse andre af mine artikler på EzineArticles.

Folk får et indtryk af ens ekspertise – i mit tilfælde inden for 77 nicher
Det er vigtigt at dele information flere steder hvis du gerne vil tiltrække nye læseres opmærksomhed. Prøv at lave en søgning efter engelske titler, og prøv at lægge mærke til hvor fint EzineArticles optræder i søgeresultater. Det taler for sig selv. 🙂

Nye læsere
Nye læsere er altid velkomne. Det bedste er faste læsere, og trafikken på flere af mine blogs viser, at folk faktisk holder fast når de får ordentlig information – noget de virkelig kan bruge til noget.

Vedvarende visninger
Artiklerne skal ikke hostes på mit eget domæne. Jeg får gratis trafik ved at dele mine artikler, og det er faktisk en god forretning. Når jeg f.eks. eksponeres som udvalgt forfatter kan man tydeligt se, at trafikken øges. I 2013 er det min plan at lave en tekst som eksponerer mig i en artikel på EzineArticles’ blog, og det kan give yderligere momentum på visningerne.

“Hvad kan jeg bruge det til?” tænker du…
Nu tænker du måske: “Meget spændende. Men hvad kan jeg bruge det til?”

Det er et fair spørgsmål. Jeg vil mene du kan bruge det til at øge din egen trafik til dine hjemmesider ved at vise de mange tusinde folk der vedvarende besøger EzineArticles til at vise dine kvalifikationer for nyt publikum. Du kunne sagtens gøre det på din egen blog, men hvorfor ikke udvide læserskaren? Få nye kontakter i det nye år, og giv dig selv mulighed for at høste nye erfaringer ved at DELE hvad du står for.

Derfor vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på EzineArticles hvis du arbejder med engelsktalende blogs.

Held og lykke. 🙂

Leave a Response