Så er 2013 kommet

Først og fremmest Godt Nytår, og velkommen til år 2013. Senere i dag skal vores statsminister give sin anden nytårstale, og i går fik vi majestætens nytårstale. Altsammen en del af de traditioner vi hvert år nyder, sammen med 90 års fødselsdagen og alle de ritualer vi hver især har skabt.

Når “stormen” har lagt sig, så er det på tide at tale resultater i det nye år.

Tjek også de talrige indlæg jeg udgav i 2012. Der er masser af inspiration for dem som gerne vil i gang med at tjene penge på nettet i deres fritid, ligesom jeg også har skrevet talrige e-bøger, herunder bl.a. den gratis e-bog SEO for ALLE som kan hjælpe dig til at optimere din indtjening og din placering i søgemaskinerne.

Der er en hel del at tage fat på når du er kommet godt ind i det nye år, og jeg vil hermed gerne ønske dig rigtig god læselyst. 🙂

Leave a Response