Popups – undgå at SMADRE din forretning!

Det er blevet så smart med popups på sider når du besøger dem. Det er med god grund at ejerne af et websted laver dem – og måske særligt dem UDEN en luk ned-knap… Det tvinger dig til at indtaste dine oplysninger, tror de.

Det tvinger mindst lige så mange til at surfe væk fra din side, hvis ikke du leverer en Luk-knap.

Tænk over det et øjeblik. Hvis din læser allerede HAR bestilt det du tilbyder, men lige har renset sine cookies, så vil dit ‘geniale’ popup-system tro, at der er tale om en ny besøgende. Det der nu SKULLE virke positivt for din forretning bliver nu det allerværste der kan ske for din forretning, og så er du virkelig på spanden, for nu mister du i stedet en besøgende, og dit navn vil vække irritation frem for nysgerrighed.

Så hvis dit mål er at få flere på din liste i 2013, så tænk grundigt over dette. Du kan være i gang med at smadre din goodwill ved denne ene forkerte handling, og er det mon det værd? Nej, vel? 🙂

Godt nytår til alle. 🙂

Leave a Response