Vær ikke bange for succes

Når det gælder online markedsføring så oplever jeg en del mennesker, som nærmest er bange for at få succes. De tøver, de venter, de undersøger sig selv ihjel. I stedet for at komme i gang.

Nu er året snart så fremskredet, at vi vist roligt kan konkludere, at enten har 2012 været et godt år eller et skidt år. Uanset din konklusion, så skal du gøre op med dig selv, at du VIL nå dine mål i 2013. Hvis du ikke nåede dem i år ved du jo dybest set godt hvorfor du ikke nåede dem.

Du ventede måske med at skrive den e-bog du egentlig havde planlagt i januar. Du ventede med at lave den videovejledning som skulle bringe din niche helt frem både på søgemaskinerne, men også i dine læseres opmærksomhed. Du tøvede, og projektet nåede aldrig at flyve. I juleferien skal du nu sørge for, at dit projekt får vinger. Vinger der KAN lette og skabe en fremtid for dig.

I november fik vi alle at vide, at e-bøger sælger som aldrig før. Mange e-bøger gjorde ikke. Folk har sparet på viden i en misforstået iver efter at komme ovenpå ved at spare sig gennem året. De har truffet den forkerte beslutning – ikke dig. For hvis du rent faktisk FIK din e-bog ud, så har du delt viden med andre. Om de køber (og læser) denne viden er ikke noget du kan bestemme.

Vi hørte det jo alle da Helle Thorning-Schmidt kom til magten i september 2011. Nu skulle vi ARBEJDE os ud af krisen. Jeg mener vi skal DYGTIGGØRE os ud af krisen. For det er nemlig ikke alene ved at arbejde mere, at vi får flere resultater. Resultaterne kommer ved at arbejde smartere, bedre og mere fokuseret på de mål vi har.

Optimismen er så småt ved at indfinde sig her i landet.

Alligevel opsagde folk deres efterlønsordninger, og lagde pengene i banken. Det eneste sted hvor de gør allerMINDST gavn. Hvis folk havde nedbragt gæld, og i stedet satset på at få startet nye projekter var pengene blevet aktiveret. I bedste fald er der blevet holdt nogle fester, og måske indkøbt et tv eller en fryser hist og pist. Men den kickstart som pengene skulle skabe er udeblevet.

Så med ønsket om en god jul til alle er det ønsket, at du som læser denne blog tænker dine projekter og ideer igennem. Få skabt den fremtid du gerne vil opnå, og sæt dig klare mål så 2013 bliver et endnu bedre år end de tidligere har været.

Glædelig jul allesammen

Leave a Response