Nyd din ferie – nye muligheder

Her op til manges sommerferie vil jeg gerne komme med en lidt anderledes form for motiverende artikel. Du skal nemlig nyde din sommerferie. Slap helt af, og genfind energien og motivationen.

For nogle vil en eller flere af mine e-bøger være gode at have med på ferien, hvis nu det dårlige vejr skulle ramme, men grundlæggende skal du tænke på alt andet end arbejde. Som I alle kunne læse røg Adsense indtjeningen af endnu ukendte årsager, men for mig blev det faktisk en POSITIV oplevelse.

Nu var det slut med en vis passiv indtjening, og det var faktisk godt det skete. Hvis indtjeningen var fortsat med at stige var jeg faktisk blevet præmieret for en nedadgående indsats, og det gik op for mig mens jeg nød en Coke Cherry nede på det gule marked i Prag…

“Hvordan kan du være glad for det?” tænker du måske…

Simpelthen fordi engang imellem skal vi alle nytænke de ting vi laver.

Vi har brug for et nyt perspektiv.

Og det er svært når pengene ruller ind, fordi vi mennesker er mageligt indrettet. Der er bare ikke mange iblandt os som vil erkende det. Vores ambitioner passiveres når det går godt. Måske ikke bevidst, men vi holder op med at stræbe når resultaterne kommer ind.

Vi har det, for at sige det ligeud, lidt FOR godt.

Det vil du læse mere om her på bloggen. God søndag til alle. 🙂

Leave a Response