Hvordan du tjener penge på sociale medier

Det er for længst gået op for de fleste, at der er penge i de sociale medier. Dels fordi du kan eksponere dig på f.eks. Facebook, men også fordi du har en unik chance for at brande dig og dine meninger på netværk som Twitter og G+.

Links kan du aldrig få for mange af, men det handler ikke kun om søgemaskineoptimering. Du får også gevinster ved at folk synes om dit indhold. Hvis du selv er gavmild med hvad du retweeter er andre også mere tilbøjelige til at gengælde tjenesten.

Dog skal man huske, at det ikke er noget gyldent krav at andre skal gengælde denne tjeneste. Til gengæld skal du fastholde dit brand og dine meninger. Det giver bonus.

Vis hvem du er på de sociale medier, og du kan være sikker på din knivskarpe profil tiltrækker andres opmærksomhed.

Leave a Response