Cimbers konkurs

Der er en sørgelig historie forbundet med Cimbers konkurs. Dels for de flere hundrede medarbejdere, som nu står uden jobs, men også for de mange som pga de kreditter bannerleverandører giver kunder nu også kan se optjent indtjening forsvinde ud i den blå luft.

Jeg er klar over den sidste gruppe har det mindste tab, men alligevel er jeg godt tilfreds med jeg altid har kørt større opgaver med enten oversættelser, tekstforfatning eller korrektur ud fra devisen om halvdelen forud og først kredit NÅR der er etableret et positivt betalingsforløb.

Jeg vil ikke forsøge at moralisere over hvad Cimber burde have gjort, men alene konstatere, at der er mange interessenter når en stor virksomhed går ned.

Dagens råd er derfor: spred risikoen. Det kan du læse mere om i mine e-bøger… 🙂

God forlænget weekend til alle.

Leave a Response