AdFair – Henrik Sode Holms fiasko

Faste læsere vil erindre hvordan jeg gentagne gange har klaget over betalingsfrekvensen i forhold til AdFair. Der var enkelte der forsvarede Henrik Sode Holm i flere fora, og påstod de fik betalinger til tiden. Om disse folk havde en speciel aftale eller ej skal jeg ikke kunne sige, men nu er domænet Adfair.dk i hvert fald overtaget af Orville Media ApS. Antallet af folk der ikke fik sine betalinger steg med tiden, så mit råd om at afholde sig fra at bruge dem var korrekt.

Det er positivt at et nyt firma måske kunne bruge listen over affiliates og websteder der brugte deres bannerreklamer. Jeg anbefaler fortsat RepayMedia, TradeDoubler og EuroAds, men følger naturligvis udviklingen tæt da det relaterer fint til min e-bog Sådan tjener DU penge på bannerreklamer.

Sunde forretninger overlever, og det morede mig en anelse at se, at Henrik Holm nu beskæftiger sig med poker. Ham om det. Her på bloggen beskæftiger vi os seriøst om det at tjene penge på nettet – og her skal du ikke have penge med hjemmefra. Hvis nogen skal godt i gang er det korrekt at begge e-bøger jeg har skrevet koster i alt 199,- men det er vel heller ingen formue, vel? 🙂

Tjen penge online, en e-bog til 149,-, hvor du ovenikøbet har mulighed for at læse de to første kapitler gratis, er absolut en billig pris sammen med e-bogen om bannerreklamer til 50,-.

Selv en karton smøger er dyrere, og du får ej heller en middag på en burgerbar for hele familien til samme pris. Så INVESTERINGEN er minimal. Til gengæld er indtjeningspotentialet i orden. Hvis du gider gøre en indsats er der ingen grænser for hvor meget du KAN tjene.

Træerne vokser ikke op i himlen. Der SKAL knokles, og jeg vil gerne være den første til at erkende, at det tager tid før trafikken er der. Til gengæld kan enhver tjekke mit navn, og se, at fliden gennem de seneste år HAR båret frugt. For dem som vil opnå lignende resultater ligger al viden ganske gratis til din egen gennemlæsning på SEO for begyndere. Du kan sågar hente en e-bog om SEO med titlen SEO for ALLE ganske gratis, og derved printe e-bogen, og læse i dit helt eget tempo.

Ovenstående skulle gerne være til stor motivation for dem som gider, og jeg imødeser at høre fra jer kære læsere i kommentar-feltet om I har nået jeres mål for første kvartal af året. April starter jo et nyt kvartal, så nu skulle du gerne bevæge dig henimod målet for første halvår. Er du godt på vej?

Glæder mig til at høre om DINE erfaringer. Husk, at kommentarer giver links til dit websted, og det betaler sig at skrive kommentarer. Alt dette og meget mere kan du læse i de tre e-bøger jeg nævner i denne artikel.

[Opdatering den 19/11-2017: Fredag den 17/11-2017 kom der en mail, der fortalte, at Euroads var gået konkurs. Se skærmdump herfra: https://plus.google.com/u/0/+HenrikVBlunck/posts/fHbRQdLPey1

Leave a Response