Er du kommet i gang?

Velkommen tilbage til bloggen. Nu er de første 12 dage gået af det nye år, 2012, og spørgsmålet der i dag melder sig til de kære læsere her på bloggen – som er velkomne til at bruge kommentarfeltet, der ikke bider 🙂 – er: “Er du kommet i gang?”

Sidst på året kom jeg med flere indspark om hvordan du kunne komme godt i gang. Jeg viste en del nicher, der var potentiale i, og nu kunne jeg godt tænke mig at aktivere de ganske få, der får fingeren ud af gaskanalen.

Det kan du jo passende gøre ved at fortælle HVORDAN du er kommet i gang med det at tjene penge på nettet. Det kan være første vigtige link til din nye blog, at du er kommet på Twitter, at du har fundet en speciel titel til din blog som måske var latent i løbet af 2011.

Hvad som helst er velkomment, for nu kunne jeg godt tænke mig at se om mine guldkorn har en EFFEKT. Jeg vil nu implementere en politik som Robert Plank (der er php-ekspert) indførte på sin blog da han startede. Han startede med at bede om 10 kommentarer før han skrev et nyt indlæg, men jeg starter så blødt op med at sige: der kommer ikke nye indlæg før der er MINDST 5 kommentarer. Nu bestemmer I selv hvornår I vil vide mere om det at tjene penge på nettet.

For de utålmodige kan de så i mellemtiden følge med på den engelske blog Earning Money Online hvor indlæggene muligvis kommer en anelse hurtigere.

Om det så ender med at være døsstødet til den danske blog at indføre denne politik, eller det netop giver folk den ekstra motivation til at komme i gang med at skrive kommentarer får vi at se. Den bliver ikke ændret, for nu er det op til jer at vise deltagelse hvis I vil vide mere om emnet på dansk.

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response