Små gode nicher

Som du måske husker har jeg tidligere behandlet talrige gode nicher. Hvis du klikker på tagget “Nicher” eller vælger kategorien Niche-marketing, vil du finde 23 specifikke nicher, som der godt kunne være en del spændende Adsense potentiale i, og som også indbød til både e-bøger eller video- og/eller lydkurser. Hvis du savner flere ideer til nicher kan jeg glæde dig med at jeg i den kommende uge vil komme med de næste 20 nicher som også kunne være værdifulde.

I mellemtiden kan du med fordel læse mine e-bøger “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer” og “Tjen penge online“, for hvis du gerne vil i gang med at dyrke disse nicher, så handler det om at komme i gang med dem straks jeg offentliggør disse nicher. Husk, at der er en del der læser med på denne blog, så startskuddet er i virkeligheden en startpistol for dem som gerne vil i gang med at tjene penge på nettet.

Jeg kan love dig artiklen bliver spændende, så hold øje med bloggen. Tilføj denne blog til dit RSS-feed så du bliver informeret straks artiklen udkommer, for det sker onsdag den 9. november 2011 kl. 0:01. Du har en del tid til rådighed til at få læst mine e-bøger hvis ikke du allerede har gjort det, og samtidig kan du så glæde dig over, at du nu kan skabe en indtjening i en tid hvor alle andre taler om krise.

Hermed varme ønsker om en god weekend til alle. 🙂

Leave a Response