30,7% stigning på Adsense – tendensen fortsætter

Det hænder at folk spørger ind til hvordan det går med Google Adsense reklamer, og jeg kan kun bekræfte, at den opadgående tendens fortsætter. Om det er kvalitetsopdateringerne eller ganske enkelt fordi folk er blevet dygtigere til at lave gode tekster når de køber deres reklamer via Google AdWords skal jeg lade være usagt. I hvert fald ligger indtjeningen allerede 30,744% over sidste måned, og den er ikke slut endnu… 🙂

Det opmuntrende for dig er, at Adsense ikke kræver den store vedligeholdelse når først det kører, hvilket du kan læse mere om i min artikel om Google Adsense. Det er stadig et godt princip at have bannerreklamerne i tankerne på mindre velbetalende nicher (som jeg også skriver i min e-bog om bannerreklamer, men i hvert fald er det godt at se, at strategierne betaler sig.

Nu synes jeg så også det kunne være rart at høre fra jer læsere hvordan det går for jer. Jeg har i min efterårsferie overvejet om jeg skulle indføre en regel, som jeg har gjort på min franske blog om samme emne, hvor der først kommer nye artikler når der er mindst én kommentar. Jeg fastholder dog stadig tempoet som er baseret på, at jeg skriver når jeg føler mig inspireret, men husk, at kommentarerne lukkes efter en vis rum tid. Så hvis du gerne vil tilføje noget til artiklerne, og have et backlink til din egen blog, så skal du skynde dig bare en smule…

Fortsat god vind til alle. 🙂

Leave a Response