Kom ud af sandkassen!

I dag skal vi fortsætte tankegangen bag seneste artikel “Styrk din profil“. Du kender sikkert typen, der har en masse gode ideer, men aldrig kommer ud af starthullerne. Der er lige én ting mere de gerne vil vide FØR de kommer i gang.

Den slags mennesker har glemt at læse afsnittet om at det kræver HANDLING.

Det er fint at planlægge, men hvis du aldrig forlader sandkassen sker der intet. De gode ideer vil visne, og dagen hvor du tjener de første penge online forsinkes yderligere.

Jo længere tid du venter, jo mere sandsynligt er det at en anden person får en lignende ide, og derved mister du det momentum din ide har hvis den overføres til handling straks.

Jeg har sagt det før, men gentager det gerne. Amazon var aldrig blevet en succes hvis ikke ideen om at sælge bøger online var blevet til en handling. Google var aldrig nået til at blive verdens største søgemaskine, hvis ikke der var startet et sted med at indeksere internettet.

Du bliver ALDRIG en succes hvis du bliver ved med at tvivle på dig selv.

Læs det gerne igen – og vend den derefter om, og tænk i stedet: “Jeg kan VÆKSTE min ide, hvis jeg starter projektet i dag, går grundigt til værks, og er åben for nye ideer.”

Så kommer du ud af sandkassen, og får omsat dine ideer til handling. Der er tre måneder tilbage af året, og når du starter i dag kan året der snart slutter være starten på din succes. Ud af sandkassen, og tag imod de chancer du har fået. Dine gode ideer fortjener at kommer herud hvor tingene sker!

God søndag til alle. 🙂

Leave a Response