Årets specialtilbud

Årets specialtilbud er lidt specielt: alle der køber e-bogen Tjen penge online inden 24. august 2011 indgår i en lodtrækning om nedenstående bonuspakke. Du kan hente de første to kapitler af e-bogen Tjen penge online helt gratis før du bestemmer dig for at købe.

Prisen på 149,- er mere end rimelig. Du lærer en masse værdifulde tricks. Men denne lodtrækning er simpelthen årets lyspunkt midt i en ellers ganske våd sommer. Jeg vil gerne give denne bonuspakke til en heldig person som allerede har vist initiativ, og derfor denne idé. Men husk: der er ikke tid til overvejelser. Hvis du vil i gang med at tjene penge på nettet, så er det NU du skal handle.

Selv de som ikke vinder vil finde meget inspiration til at øge deres online indtjening. Hvis du allerede har læst min gratis e-bog SEO for ALLE, så kender du min direkte skrivestil. Jeg skriver så alle kan forstå det, og det er min foretrukne stil.

Jeg har altid ment, at ærlighed er det vi alle kommer længst med, og derfor siger jeg det også ligeud: jeg kunne sagtens pakke bonuspakken ned og gemme den til senere gensyn, men jeg har allerede set, at dette produkt er godt, og derfor synes jeg at andre skal have lov til at få denne viden. Så hvis nedenstående pakke lige er noget for dig, så anbefaler jeg, at du handler inden den 24. august 2011 hvor jeg trækker den heldige vinder af nedenstående – og portoen betaler jeg naturligvis.

Hent e-bogen Tjen penge online helt gratis allerede nu så du kan se om ikke også bogen lige er det DU stod og manglede for at komme godt i gang med at tjene penge på nettet.

God læselyst. 🙂


Årets specialtilbud er afbilledet her i dette billede

Årets specialtilbud indeholder en del specielle titler

Bonuspakken der trækkes lod om blandt alle der køber inden den 24. august 2011 indeholder følgende:

Bøger – alle skrevet af Joel Comm:

  • Bogen Click Here to Order, som jeg har skrevet en engelsk anmeldelse af her: http://ezinearticles.com/?Click-Here-to-Order—Review-of-the-Book-by-Joel-Comm&id=4342653
  • Bogen The Adsense Code, som beskrives på Amazon her: http://www.amazon.co.uk/AdSense-Code-Joel-Comm/dp/1933596708/ref=cm_rdp_product/275-5274513-1283053
  • Bogen Twitter Power, som jeg har skrevet en engelsk anmeldelse af her: http://ezinearticles.com/?Review-of-Twitter-Power-2.0-by-Joel-Comm&id=4308281
  • Bogen KaChing, som jeg har skrevet en engelsk anmeldelse af her: http://ezinearticles.com/?KaChing—A-Review-of-the-KaChing-Book-Written-by-Joel-Comm&id=4903402

CD-samling:

  • Adsense Premier – en samling med masser af skabeloner, som er Adsense-optimeret. Kan ikke længere fås, og blev solgt i en større samling for cirka et år siden. Mange gode nicher, og du har gode muligheder for at bruge disse skabeloner til dine egne blogs.

DVD-samling:

  1. Next Internet Millionaire – Home Study Course, del 1 og 2.
  2. Next Internet Millionaire – Secret Classroom Guide
  3. Next Internet Millionaire – The Complete First Season
  4. Next Internet Millionaire – Closed Door Sessions
  5. Next Internet Millionaire – MP3 til iPod m.v.

Ydermere indgår 2 bøger på dansk som oprindeligt blev skrevet på engelsk af Jon Smith, nemlig Tjen på Twitter og I seng med Google.

Leave a Response