46,51% større Adsense indtjening med 0,9% mindre visninger

Overskriften burde fange de flestes interesse. Det er sandt: juli trafikken var 0,9% mindre, men Adsense-indtjeningen alene steg 46,51%. Derudover steg bannerindtjeningen med 27%. Bannerreklamerne kan være rent held, fordi jeg ganske enkelt ramte plet med udvælgelsen af bannerreklamer. Det kan gå op og ned afhængig af hvor dygtig du er til at ramme målgruppen.

Hvis du har læst min e-bog Sådan tjener DU penge på bannerreklamer, vil du vide, at jeg har anbefalet at have dine reklamekoder i en separat fil så du kan holde øje med udløbet af dine reklamer, så du altid kan indsætte nye. Men derudover er det også vigtigt at gruppere dine reklamer rigtigt – hvilket nu også kommer med i version 2 af e-bogen. Hvis du har tre forskellige blogs kan dine målgrupper være meget forskellige, og følgelig bør dine bannerreklamer også være tilpasset, hvis du vil have de optimale resultater.

Når det gælder Adsense-reklamerne, så har en stor del af effekten været på grund af mit valg af tema til mine blogs. Jeg må simpelthen erkende, at formatet på denne (og flere andre blogs) er langt bedre til at indsætte reklamer så de passer med indholdet på dit blog. Faste læsere vil huske, at jeg adskillige gange har anbefalet Joel Comm som værende “Dr. Adsense” – han er simpelthen genial.

Implementationen af de seneste råd jeg lærte fra hans nyeste udgave af e-bogen, Adsense-Secrets 5.0, HAR tjent e-bogen hjem. Hvis ikke du har læst e-bogen så snyder du ganske enkelt dig selv, og du bør snarest muligt se at få læst denne e-bog, for der findes ganske enkelt ikke nogen bedre e-bog om emnet Google Adsense.

Det er nærmest logik for burhøns, at indtjeningen vil stige når folk kommer hjem fra ferie. Ferien har været dem ganske velfortjent, men enhver kan se, at disse resultater IKKE kan være nogen tilfældighed. Hvis dit mål har været at tjene penge på Adsense-reklamer, så har du brug for Adsense-Secrets 5.0.

Leave a Response