HubPages – hvordan du kan bruge HubPages til at markedsføre dine nicher

Der er mange som ikke helt forstår hvad HubPages kan bruges til, og derfor synes jeg denne uge skulle afsluttes med et indlæg som kunne forklare dig hvordan du kan bruge HubPages til at markedsføre dine nicher. Ved at præsentere hvorfor jeg har lavet nogle bestemte HubPages kan jeg måske inspirere dig til at tænke på samme måde inden for dine egne nicher.

Ved at besøge de forskellige sider kan du danne dig et indtryk af de muligheder HubPages giver dig som bruger, og jeg håber du kan bruge inspirationen til at lave dine egne geniale HubPages. Skriv gerne et link til din egen profil i dine kommentarer, så andre læsere kan drage lignende nytte af det du har lært.

Fejlene jeg lavede med de første Hubpages
Da jeg bl.a. lavede “Danish Taxes”, “Volvo Enthusiast” og “Obama Wins” begik jeg den store fejl at skrive generelle blogs bare for at teste HubPages. Disse understøttede ikke nogen direkte niche – og siden “Obama Wins” var ikke nær så tidløs som jeg burde have skrevet den. Det kan du lære af, og derfor nævner jeg disse for at vise, at vi alle lærer noget af erfaringen.

Emnet religion
Emnet religion lægger sig tæt op af min blog Kristendommens Mangler. Men også mine temasider om Armstrong-bevægelsen som indholder både en dansk blog med titlen “Armstrongismen – Den Ultimative Guide” og en engelsk blog med titlen “Armstrongism – The Ultimate Guide“.

Jeg har lavet disse HubPages for at understøtte emnet religion:

Emnet online indtjening
Udover denne, og min engelske blog, har jeg lavet både en dansk og engelsk temaside om Adsense.

Jeg har lavet disse HubPages for at understøtte emnet online indtjening:

Markedsføring generelt
Da jeg lavede “What You Need To Know About Marriage to Avoid Divorce” var det for at understøtte salget af e-bogen Preventing a Divorce.

Mob Wars on Facebook og Mob Wars for Experienced Users blev lavet både for at generere mere trafik til mine HubPages, men har også været gavnlige til at skaffe sig flere medspillere i selve spillet på Facebook. Altså at gøre sin hobby til en trafikmagnet, hvilket også er en væsentlig faktor. Cafe World Game on Facebook havde en lignende motivation.

Generelt om HubPages
HubPages kan med fordel bruges sammen med artikelmarketing på andre artikeldatabaser også, og ved den rigtige kombination kan du tiltrække en masse trafik til dine websider og blogs. Ovenstående skulle gerne give dig blod på tanden til, at du selv kommer i gang med at lave dine egne HubPages, og som jeg skrev ovenfor, synes jeg det kunne være sjovt at se de HubPages du får lavet. Det kan altid motivere læserne til at tænke ud af boksen når vi lærer nyt af hinanden.

God vind med projektet, og god weekend. 🙂

Leave a Response