AdFair – alt andet end fair

Ruben skrev i 2009 en artikel “Godt nyt fra AdFair” om sine erfaringer med Henrik Sode Holm og AdFair. Jeg har nu tre gange forsøgt at gøre dem opmærksom på et udestående, og de har slet ikke reageret. På Amino var der på et tidspunkt en del mennesker som påstod, at systemet hos AdFair fungerede, men det forholder sig ikke sådan, når først sagen undersøges nærmere på Google. Der er i hvert fald mange som har haft negative oplevelser med AdFair.

Når nyeste udgave af “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer” udgives vil der komme en klar anbefaling af IKKE at bruge AdFair. Jeg har tidligere haft problemer med dem, og selvom det for en stund fungerede så er det uholdbart at skulle bruge så meget tid på at rykke for håndører…

Der er mange andre gode kilder til bannerreklamer, herunder EuroAds, RepayMedia osv så hvorfor spilde tiden på et firma der ikke betaler til tiden, men som stensikkert gerne har opkrævet pengene hos dem der købte reklamerne hos AdFair?

Hvis du også har penge til gode hos AdFair så lad os se hvor meget det kan blive til i alt. Måske kunne der blive nok folk til at et søgsmål blev interessant. Men så lukker han vel bare butikken og starter op under et nyt navn, hvilket et opslag på CVR-registeret godt kunne indikere…

[Opdatering den 19/11-2017: Fredag den 17/11-2017 kom der en mail, der fortalte, at Euroads var gået konkurs. Se skærmdump herfra: https://plus.google.com/u/0/+HenrikVBlunck/posts/fHbRQdLPey1

Leave a Response