Ny e-bog på vej

I dag vil jeg fortælle dig om den mest spændende ide for alle iværksættere der gerne vil i gang med at tjene penge online. Jeg er nemlig i gang med at omdanne 486 danske artikler og 342 engelske artikler til én samlet e-bog – som udkommer først på dansk, og dernæst på engelsk. Der er skrevet meget på denne blog, men for de fleste er det sikkert svært at danne sig et overblik over det at tjene penge online fordi du lynhurtigt som læser tager en afstikker i forhold til enkelte artikler, og derfor ikke får hele teksten på én gang.

På samme måde kan der også være situationer hvor du husker at have læst noget bestemt om hvordan du optimerer til Adsense indtjeningen, men ikke helt kan huske hvor du har læst det.

Det kan min e-bog rette op på.

Men ikke kun dét. 🙂

Nogle gange har jeg skrevet om et emne på engelsk, men ikke her på den danske blog. Det giver jo dig, som læser bloggen, den ulempe, at der derved er indhold du er gået glip af.

Det retter min e-bog op på.

Andre e-bøger forældes. Når du har købt en e-bog skal du senere købe en ny version af e-bogen for at være helt up to date.

Det retter min e-bog op på, for jeg opdaterer nu materialet – og sletter alt hvad der bare ligner en gentagelse. Du får altså den korte og præcise beskrivelse med en indholdsfortegnelse som gør dig i stand til at dykke ned i din niche helt uden omsvøb.

Nu kommer vi så til det allerbedste ved denne e-bog, for nogle e-bøger om internet markedsføring koster nemt 500,- og opefter.

Min e-bog vil blive solgt for 299,- – og opdateres mindst 2 gange om året. Indtil e-bogen er færdig sælger jeg e-bogen til en rabatpris på 199,-.
Du får altså 100,- i rabat ved at forhåndskøbe e-bogen. Dette tilbud gælder kun indtil fredag den 29. april 2011. Udgivelsen af den færdige e-bog sker torsdag den 12. maj 2011.

Som bonus for dem som forhåndskøber den nye e-bog får de GRATIS “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer” i Indbakken. Den færdige e-bog vil være en overbygning på e-bogen “Tjen penge online” som udfases samme dato. Du får altså kanon-indhold, der vil gøre dig i stand til at tjene mange penge uanset om du arbejder med affiliate marketing, blogning, pod- eller videocasts eller nogle af de 30 andre emner e-bogen behandler. Det bliver kanonspændende stof som opsummerer al den erfaring jeg gennem årene har gjort med internet marketing.

Du forhåndskøber e-bogen på en af følgende måder:

  • Ved indbetaling på bankkonto som er: Reg: 6610 – Konto: 0004255117
  • Ved betaling til PayPal via denne betalingsknap:


    E-mailJeg glæder mig til at annoncere det endelige sidetal, og går straks i gang med sorteringen, oversættelsen, opsætningen og hele det spændende arbejde, der sikrer dig den allerbedste e-bog for dig der gerne vil i gang med at tjene penge online.

Leave a Response