Handlingens mænd og kvinder

Dagens artikel skal være en hyldest til handlingens mænd og kvinder. Folk der, gennem årene denne blog har kørt, har vist en interesse i budskaberne, og som har gjort noget ved det. Der er den pensionerede psykolog Jørgen Carlsen, som blogger om mange spændende emner. Så er der Mette, der blogger om sanseintegration, og Valdemar der for nylig gik i gang med at skrive en e-bog om Gmail.

Der er flere der er kommet i gang som følge af at have læst denne blog – og ikke alle har fortalt hvor de havde inspirationen fra. Sjovt nok har jeg oplevet, at et par af mine artikler blev kopieret uden kildeangivelse. Meget dårlig stil, men også lidt sørgeligt selvom jeg godt er klar over det er et tegn på kvalitet når andre gider kopiere det, men…

Handlingens mænd og kvinder er dem som vil vinde stort når krisen er overstået. De har alle vist en handlingsvilje som er unik. Mens mange henkaster sig i skepsis og tvivl, så er der altså folk der skaber noget helt specielt, og opbygger noget som de selv høster de samlede frugter fra.

Vil du ikke også være med til at rose handlingens mænd og kvinder med en kommentar?

Leave a Response