Handlingens mænd og kvinder

Dagens artikel skal være en hyldest til handlingens mænd og kvinder. Folk der, gennem årene denne blog har kørt, har vist en interesse i budskaberne, og som har gjort noget ved det. Der er den pensionerede psykolog Jørgen Carlsen, som blogger om mange spændende emner. Så er der Mette, der blogger om sanseintegration, og Valdemar der for nylig gik i gang med at skrive en e-bog om Gmail.

Der er flere der er kommet i gang som følge af at have læst denne blog – og ikke alle har fortalt hvor de havde inspirationen fra. Sjovt nok har jeg oplevet, at et par af mine artikler blev kopieret uden kildeangivelse. Meget dårlig stil, men også lidt sørgeligt selvom jeg godt er klar over det er et tegn på kvalitet når andre gider kopiere det, men…

Handlingens mænd og kvinder er dem som vil vinde stort når krisen er overstået. De har alle vist en handlingsvilje som er unik. Mens mange henkaster sig i skepsis og tvivl, så er der altså folk der skaber noget helt specielt, og opbygger noget som de selv høster de samlede frugter fra.

Vil du ikke også være med til at rose handlingens mænd og kvinder med en kommentar?

6 Responses to “Handlingens mænd og kvinder”

 1. Mette siger:

  Hej Henrik
  Tak for de rosende ord! Jeg har nu blogget i snart 6 måneder og er i fuld gang med at opbygge flere blogge. Jeg har reserveret 42 domænenavne hos Blogger og er i gang med at overveje at gå online med mine egne sider, men jeg venter lidt endnu. Jeg har været forbi ind i mellem her og læse videre. Der er mange grundlæggende ting jeg har fået styr på og min AdSense indtjening stiger fortsat støt og roligt måned for måned. Det er dejligt at kunne forene interesser med passionen for at skrive!

 2. Henrik Blunck siger:

  Tak for din kommentar, Mette.
  Det er glædeligt at høre, at du stadig finder ny inspiration – og allerede har tænkt langsigtet. Husk endelig at gøre brug af de reserverede titler, for ellers mister du dem hvis andre finder ud af et navn er optaget, men uden indhold. Så hellere en hurtig intro, og så er siden og ideen i det mindste i luften.
  En hurtig begyndelse er, som bekendt, det halve arbejde. Når først du er i gang er processen startet.
  God vind med ideerne. 🙂

 3. Mette siger:

  Hej Henrik
  Jeg har endnu et spørgsmål til dig som jeg håber du kan hjælpe mig med? Jeg har overvejelser om at gå videre til at få mine egne hjemmesider, men jeg er i tvivl om hvor jeg kan læse let og forståelig information om at installere Word Press på et .dk domæne som jeg vil reservere når min tid på Blogger naturligt skal afløses af egne sider. Det skal siges, at jeg absolut intet kan i forhold til programmering så det skal meget gerne være en beskrivelse for “dummies” 🙂

  På forhånd tak!

 4. Henrik Blunck siger:

  Den bedste videoguide fås her: http://www.blunck.dk/recommends/wordpress-unleashed/. 🙂

  Det er utroligt nemt at installere WordPress. Den eneste fil du behøver redigere er wp_config.php – og stederne der skal redigeres er kommenteret på engelsk. Og faktisk kan installationen i dag (nu hvor WordPress har passeret version 3) installeres direkte fra /wp-admin/install.php.

  Husk når du bestiller webhotel at have PHP og MySQL på domænet, så du kan bruge WordPress. I den forbindelse kan Webhosting varmt anbefales. Jeg bruger dem selv til mine domæner.

  God vind med projekterne. 🙂

 5. Det er vist lidt længe siden jeg har været på besøg på bloggen, men jeg vil gerne her sidst i april takke for den nydelige omtale. Det kan meget vel være jeg er en handlingens mand, men jeg er ikke altid tilfreds med effekten af handlingerne. Men pyt – pensionerede psykologer må gerne synes det de gør er sjovt.

 6. Hej Jørgen

  Tak for din kommentar.

  Jeg mener så afgjort dine handlinger kunne betale sig endnu bedre hvis du gjorde mere brug af både din Facebook og Twitter profil. Dine blogs er så læseværdige, at du bestemt ikke behøver gemme dit lys under en skæppe.

  Det er nemlig godt indhold der fortjener endnu større eksponering. De store gør det, så hvorfor skulle vi andre ikke gøre det samme? 😉

  Klø bare på. Indtjeningen skal nok stige, for fliden fejler i hvert fald intet.