Facebook-annoncer

Hvis du vil tjene penge på at bruge Facebook-annoncer, så er det vigtigt at gøre det rigtigt. På samme måde som brugen af Google AdWords. Hvis du bruger de forkerte tekster, eller betaler for meget pr. visning skal du nok få en masse trafik, men din konvertering vil ikke blive bedre.

Personligt mener jeg det smarte er, at skabe trafikken UDEN at skulle betale for det, og det er også det jeg anbefaler.

Når det er sagt, så ved jeg så også, at en del mennesker rent faktisk TJENER penge på den rigtige trafik til den rigtige pris, fordi de tiltrækker det rigtige publikum.

Hvis du er blevet nysgerrig i forhold til Facebook-annoncer vil jeg anbefale du læser e-bogen “Facebook Social Ads – The New AdWords.” De 37$ e-bogen koster er lynhurtigt tjent ind når du har læst denne e-bog.

God læselyst. 🙂

Leave a Response