Det rigtige fokus er vigtig

Det rigtige fokus er vigtig, og her tænker jeg på at omdanne f.eks. ens mening til indtjening. Når du skriver en blog giver du et budskab. Det være sig en nyhed du vil dele med dine læsere, eller måske en holdning til en bestemt nyhed. Dine læsere skulle gerne blive udfordrede. Ikke alene holdningsmæssigt, men også med nye vinkler på tingene.

Online indtjening er ingen undtagelse. Du kan tjene mindst lige så meget på en blog ørredfiskeri som på en blog om kendte mennesker. Det vigtige er FOKUS. At du fastholder din niche, og tydeliggør for alle, at du er en troværdig autoritet inden for det område du har valgt at blogge om.

Indtjeningen indeholder flere elementer:

  • Målrettet trafik
  • Google Adsense-reklamer
  • Bannerreklamer
  • Kvalitetsindhold — hver gang
  • Gode links fra andre – enten via kommentarer, Tweets eller links fra blogs der synes om dit indhold

Målrettet trafik
Målrettet trafik er interessant fordi det giver besøgende som KOMMER IGEN. Når dit indhold er i orden vil folk gerne læse mere fra dig, og det er yderst vigtigt for at fastholde indtjeningen. Din RSS-knap er en gave til dine besøgende fordi de således ikke behøver tjekke din side for nyt indhold, men ganske enkelt får det ind på deres RSS-reader hver gang du skriver nyt indhold.

Nogle har anbefalet kun at dele den første del af en artikel i deres RSS-feeds, men erfaringsmæssigt giver det faktisk bedre indtjening at dele de fulde artikeltekster. Folk skal nok klikke sig videre til din side når de vil læse noget uddybende, som du måske typisk linker til i det indhold du har skrevet.

Google Adsense-reklamer
Adsense-reklamer kan give en rigtig god indtjening, også inden for såkaldte små nicher. Specialiserede nøgleord kan give meget høje betalinger pr. klik – og kan derfor give dig en langt bedre indtjening end områder hvor du måske skal have 25 gange så meget trafik for at tjene det samme.

Du kan læse mere om Adsense-indtjening i artiklen “NU kan du LÆRE præcis hvordan du dramatisk øger din Google AdSense indtjening“.

Bannerreklamer
Hvis du ikke allerede har læst e-bogen Sådan tjener DU penge på bannerreklamer så burde du gøre det. Strategien er således at optimere ved at SUPPLERE indtjeningskanalerne. Hvis du putter alle æggene i én kurv har du kun én kilde til indtjening hvorimod du får en større indtjening ved at supplere Adsense med opdaterede bannerreklamer, som kan give en meget god betaling pr. klik og/eller salg.

Kvalitetsindhold — hver gang
En kilde til indtjening er kvalitetsindhold. Ganske som beskrevet under øverste afsnit så er den tilbagevendende trafik netop afhængig af at du skriver noget værdifuldt hver gang du trykker på Udgiv-knappen.

Gode links fra andre
Hvis du gerne vil vide mere om links, og hvorfor de er så vigtige, så bør du læse følgende to kilder:

  1. Bloggen “SEO for begyndere
  2. E-bogen “Tjen penge online” – hvor du endda kan læse to gratis prøvekapitler før du evt. køber den fulde version til kun 149,-

Disse to kilder vil forklare dig mere præcist om backlinks, og hvorfor de er vigtige for at øge din tilbagevendende trafik. Hvis du gerne vil vide mere om Twitter, og hvordan du bruger dette effektivt i din markedsføring, så bør du læse Britt Malkas e-bog “Twitte til hinanden“.

Konklusion
Nu har du fået en hel del værdifuld information, og nu er det op til dig om du vil fastholde det rigtige fokus. Din indtjening vil stige væsentligt hvis du gennemfører det du har lært, og jeg glæder mig til at høre dine erfaringer efterhånden som du begynder at tjene penge på nettet i din fritid.

Leave a Response