Det sidste ord om Google Adsense?

Jeg har længe tænkt over det sjove, at emnet “Google Adsense” aldrig bliver kedeligt. Der er altid små nicher som, af uransagelige grunde, kan ende med at give gode langsigtede indtægter.

Da jeg i midten af 2007 lavede en temaside om kaffepauser havde jeg aldrig gættet hvor mange penge der kunne komme ud af en lille times “anstrengelse”. Senere, i starten af 2009, lavede jeg en side om det at gå på pension og nyde sit otium. Denne side har motiveret mange til at begynde at læse denne blog, og det er selvfølgelig glædeligt. Af to grunde. Dels fordi det gav flere læsere, men også fordi det har haft en akkumuleret effekt på trafikken når folk har anbefalet bloggen til venner i samme situation.

Det som til gengæld har rystet mig en smule er faktisk at ophavsmanden til de gode skabeloner – der stadig er effektive set i forhold til Adsense – faktisk nu er gået videre med at anbefale et helt nyt tema, et hvor han kun er forhandler som så mange andre.

Englænderne har et udtryk der hedder: “Never change a winning horse”, og Joel Comms skabeloner er stadig de mest effektive når det gælder at skabe sig en god indtjening på Adsense.

Jeg har faktisk 5 Master resell cd’ere med sådanne skabeloner, og disse er udsolgt [jvfr. http://www.instantadsensetemplates.com/] hos Joel Comm. Før blev de solgt for 67$ pr. cd. [Normalpris for 5 cd’er: 1675,-]

Du kan, før jul, købe en kopi af ALLE 5 cd’er på en DVD sendt direkte til dig for kun kr. 495,-. Det er en unik chance for dig til at skabe dig dit eget Adsense imperium, og du vil ikke fortryde at købe denne samling. Der er mange nicher, og bruger du bare en eller to nicher fra hver cd så har du optimale muligheder for at tjene rigtig mange penge i det nye år.

Forkæl dig selv, og skab en chance for endelig at få sparket din online tilstedeværelse frem. Der er både skabelon til wordpress og til selvstændig temaside m.v. Du kan simpelthen kun tjene penge på denne pakke, og derfor handler det om at handle før du glemmer det.

Betal enten via PayPal:

Eller direkte til bankkonto, som er:


Reg: 6610
Kontonr: 0004255117

Husk ved betaling pr. bank at angive din e-mail så jeg kan få din adresse.

Leave a Response