Let r*ven og få tingene gjort!

En meget fangende titel, og måske blev du næsten chokeret. Det var helt bestemt også meningen… 🙂

Hvor mange kender vi ikke som altid taler om deres fremtidige projekter. De vil gerne ditten, de vil gerne datten. Som hovedregel sker der intet. Måske er det dig vi taler om, og hvis det er tilfældet så er jeg glad for du læser med, for der er én ting jeg gerne vil slutte denne måned af med.

Det er, at give dig sluttanken, at det er vigtigt at skabe handling i sit liv. Alt det du har lært på denne (og måske også andre af mine blogs) får du intet ud af, hvis ikke du gør noget ved det.

Du skal ikke købe et halvt tons e-bøger eller købe et nyt og dyrt system. Den første handling du skal gøre i dag er at skrive en kommentar om hvad du har lært af denne blog i år. Ingen undskyldninger. Kommentarfeltet er nedenfor, og du har en ubændig trang til at give din mening til kende.

Kom med den straks, før du glemmer det.

PS: God weekend til alle. 🙂

Leave a Response