Lavkonjunkturen – tjente du penge på lavkonjunkturen?

Når det gælder lavkonjunkturen så var der forleden aften et spændende program på en udenlandsk kanal om det at tjene penge på lavkonjunkturen, og så tænkte jeg at det var relevant at tale lidt om et område hvor DU også kunne have tjent penge på nettet – når så mange andre gik ned med stress over de ikke nåede deres mål.

I programmet blev disse faggrupper nævnt

  • pantelånere
  • fogeden
  • Discount-kæden Home Bargains
  • Afviklingseksperter

Om discount-kæden Home Bargains, der driver butikker i England, blev det nævnt, at de købte restlagre med f.eks. forældet emballage eller produkter med kort holdbarhed til udløb. Folk fik VIRKELIG nogle billige tilbud, og var helt tilfredse med at de sparede flere hundrede kroner på et tidspunkt hvor privatøkonomien var presset…

Nu er der, som bekendt, flere måder du kan håndtere en lavkonjunktur på. Nogle tror du kan spare dig rig, mens andre erkender, at det godt nok betaler sig at spare penge, men at det også kræver at du kan tjene flere af dem for at forbedre din økonomi.

Ét område der kun blev ramt meget lidt af lavkonjunkturen var faktisk online annoncer, for selvom din indtjening på Google Adsense kan være faldet 5-10% i enkelte måneder de seneste par år, så har den GENERELLE vækst for online medier medført et langt mindre fald i indtjeningen hos folk end de fleste andre brancher.

Så når jeg har anbefalet folk at tjene penge på bannerreklamer eller ved at optimere deres Google Adsense reklamer på deres domæner, så var strategien RIGTIG
. E-bogen “Tjen penge online” ramte også helt i plet, og dem som har læst bogen véd, at de har tjent penge på at følge eksemplerne i bogen.

Så spørgsmålet, som du gerne må kommentere på, er: tjente du penge på lavkonjunkturen? Eller gjorde du som flertallet: lyttede og læste, men glemte at gøre noget ved den viden du fik?

Leave a Response