Jo, jeg kunne godt skrive mere

En nysgerrig læser sendte mig en mail, som jeg simpelthen måtte besvare. Han skrev:

Jeg har læst din blog et stykke tid, og er selv begyndt at lægge planer for at skrive om flere af mine hobbies, men jeg savner flere artikler fra dig. Hvorfor skriver du ikke mere end du gør på bloggen om at tjene penge online?


Svaret er, at jeg sagtens kunne skrive mere om det at tjene penge online. Lige netop nu er det julekalenderen der står for en større tur her op til julesæsonen, og i den forbindelse samler jeg inspiration til flere artikler, samtidig med at jeg er ved at opdatere e-bogen om det at tjene penge på bannerreklamer.

Jeg kunne godt skrive mere allerede nu, men jeg synes faktisk det er sjovere at tage sig af de mails der kommer i Indbakken og/eller som kommentarer, og det virker også som om flere er glade for inspirationen ad den vej. Jeg glædede mig f.eks. over det indlæg som fik mig til at skrive følgende på Twitter:

Folk værdsætter hurtige svar på e-mails => http://bit.ly/aDobmD #IM

Så tak til alle som stiller spørgsmål. Jeg skal nok skrive mere om det at tjene penge online. Indtil I ser nyt i jeres RSS-feeds må I nøjes med at vente tålmodigt mens I så kan læse alle de 450+ indlæg der allerede er udkommet her på bloggen. Der burde være et par stykker du nok ikke havde læst, og masser af inspiration til måder at tjene penge online.

På gensyn. 🙂

Leave a Response