Dum eller bare ærlig?

Nogle undrer sig sikkert engang imellem om jeg bare er dum eller for ærlig. Jeg er aldrig gået ud med overdrevne indtjeningspåstande, og derfor er der så også mange som har været skeptiske. Når nu folk forventer overdrivelse, er det så dumhed eller naivitet der får nogle til at sejle mod strømmen?

Jeg vil til enhver tid hellere blive opfattet som smådum eller halvnaiv frem for nogensinde at begå den kæmpe fejl at komme med en løgn. Hvis ikke pengene kan tjenes på ærlig vis, så er jeg slet ikke interesseret.

Her på bloggen finder du derfor en masse værdifuld viden om det at tjene penge online, ligesom jeg lejlighedsvis skrev artikler på bloggen netpenge.info mens den eksisterede. Alle disse ting håber jeg inspirerer og motiverer dig. Du får ingen vilde påstande om en Mercedes købt kontant eller den dyre villa som andre fotograferer sig til… Til gengæld får du nogle værktøjer som kan give en ekstra rød bøf og et par gode flasker vin – selv efter skatten er betalt.

Stay tuned. Der kommer meget mere om det at tjene penge online her på bloggen… 🙂

Leave a Response