Hvordan du får styr på det basale…

Jeg må altså starte med at give Martin Thorborg ret endnu engang. Når han i denne video beskriver den nysgerrige mailskriver som “bare lige” skal have svar på “et par ting”, så er det altså rigtigt: engang imellem er vi nødt til at erkende, at du skal kravle før du kan gå.

Se lige videoen før jeg fortsætter med at causere… 🙂Hvor mange gange har vi ikke set håbefulde bloggere starte en ny super-idé, hvorefter der går et år, og så er det hele faldet til jorden?

Det er bestemt ikke kun unge mennesker der begår denne fejl. Faktisk tværtimod, for ofte stopper folk ganske kort tid før den rigtig gode trafik ville være kommet. De har skabt glimrende indhold, men pludselig kommer regningen for betaling af domænefornyelsen, og da det ikke helt gav hvad de havde håbet, så giver de op.

Helt forkert strategi.

Jeg skrev om det i april måned på min engelske blog i en artikel med titlen “How to Cure a Dying Blog“, og dér gav jeg tre konkrete bud på hvordan du kunne redde en sådan blog:

  1. Få gæstebloggere på din blog
  2. Annoncér din blog
  3. Forny dig med et nyt WordPress tema

Det sidste tip var ikke “kun” for at sælge videokurset WordPress Unleashed – selvom det da er en god sidegevinst at kunne viderebringe et ordentligt produkt til andre som også vil være med til at udvikle deres blog frem for at lade den dø ud.

Men du er nødt til at træffe et valg:

Når du ser din webside med nye øjne ser du en af to ting:

  • Noget der kan bruges og/eller videreudvikles
  • Eller noget frygteligt bras

I det sidstnævnte tilfælde må du ganske enkelt starte forfra med de ting der bare ikke fungerer.

Så derfor: tag et godt og seriøst blik på dine webaktiviteter, og lær af princippet som Martin fortalte om i sin video. Du kan faktisk lære en del ved at følge Thorborgs Talkshow, som jeg vist har sagt en gang eller to før…

God weekend. 🙂

Leave a Response