Hvad GØR du ved de ting du har lært?

Jeg gentager et spørgsmål jeg har stillet før. “Hvad GØR du ved de ting du har lært?”

Bruger du det til noget? Hvis ja, hvordan – og til hvad?
Er du begyndt at tjene penge online? Hvis nej, hvorfor så ikke?
Lærer du af dine fejl? Hvis ja, super. Hvis nej, hvorfor gør du så ikke det?

Alt her i livet kræver handling og forandring.

Handlingen starter processen, og forandringen justerer handlingen så du hele tiden er forrest i kampen om at tjene gode penge online.

Faktum er nemlig at flertallet kun LYTTER. De er skeptikere, og kommer derfor aldrig i gang. De køber måske en e-bog, men bruger den ikke til noget, for uanset hvor nemt og direkte tingene er skrevet, så gider de faktisk ikke have succes.

Det er, med andre ord, lettere at give op før du kommer i gang.

Hvorfor ikke lave det om?
Du kan ændre din situation i dag. Det eneste der kræves er at du starter processen.

For alle dem som er parate til forandring, så er de kommende måneder dedikeret til at opsummere alle de ting jeg i mine snart 500 indlæg har fokuseret på. Du får opsummeringer som gør det hele endnu nemmere at få overblik over.

Er du parat til at lade dagen i dag være starten på et nyt liv? Så følg bloggen. Hvis ikke, så find en anden hobby. Det nytter intet hvis du kun lytter. Der skal handling til. De som handler er dem som får succes, fordi de er parate til at gøre noget aktivt for at forandre tilværelsen.

Leave a Response