Det ligger altsammen i indstillingen

Det ligger altsammen i indstillingen når du skal gøre op hvad der kan betale sig online. Jeg har lige læst en kommentar fra en god kammerat, som også er begyndt at engagere sig i online indtjening – og han er tilfreds. En vigtig ting for at kunne fortsætte den gode udvikling.

Det må ganske enkelt erkendes, at hvorvidt du kan tjene penge på nettet afhænger af én meget vigtig ting:

  • ikke af din nuværende trafik – for den kan øges
  • ikke af din nuværende indtjening – for den kan også øges
  • ikke af din formue, for den er irrelevant for succes
  • ikke af din investerede tid, for der findes også eksempler på folk som har tjent penge på blogs de ikke har rørt i flere år, når først forarbejdet er gjort

“Hvad afhænger succes så af?” spørger du sikkert…

Din INDSTILLING TIL TINGENE! 🙂

Som jeg skrev som svar på de gode resultater i min kommentar, så er det godt at se tidligere mål du har nået, men endnu bedre at lære flere metoder til at optimere det du tjener på online. Du kan læse svaret hér:

[…] Hvis du så ydermere, som f.eks. med en artikel om skilsmisser, har en e-bog om emnet til $9.97, så er der ikke langt til 100 salg på en velskrevet artikel. Det bedste af det hele er, at den slags salg “gentager” sig lige så længe din artikel er online.
Dér hvor folk ofte mister modet er, at de regner med salget kommer i uge 1. Når så de kun har måske 20 salg, giver de op. De tænker ikke over, at de i løbet af den første måned måske når de første 50 salg, og i løbet af det første kvartal måske de 100 salg. Altsammen på måske en artikel som tager en god times tid (og ofte mindre) at skrive.
Med andre ord: det er ikke til at komme udenom, at det hele handler om indstilling. Nogle vil helst sidde til en lille hundredmand i timen (plus feriepenge) i Bilka, mens andre godt kan leve med at høste “lønnen” løbende, og måske derved lander på en plov i timen når den effektive tid skal gøres op.

HVIS du er parat til at komme i gang, så er der masser af kategorier som kan være relevante for din indtjening, og uanset om det er, at starte med bannerreklamer, indbygge noget Adsense eller brugen af et socialt medie som Twitter til at begynde at tiltrække mere trafik, så er det altsammen et spørgsmål om indstilling. Det er ikke alt du gør der giver den store online indtjening, men det er de mange bække små som giver den store å.

Hjalp denne artikel dig videre til at se hvordan du skaber din succes online? Noget du mangler information om, så skriv det i kommentaren. Det KUNNE jo være dit problem gav en helt ny artikelserie til gavn for dig. Det kræver blot du skriver i stedet for at holde dig tilbage. 🙂

Leave a Response