Få styr på din blog

Dagens indlæg vil give dig tre vigtige tips til hvordan du kan få styr på din blog.

  • Hold WordPress opdateret
  • Designressourcer til DIN blog
  • SEO


= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Slutspurten er sat ind. Sommertilbuddet har fået en uge mere. Nogle klagede over de ikke nåede at se tilbuddet før det lukkede den 9.7, så jeg giver dig en sidste chance. Men 16. juli slutter sommertilbuddet, så det er NU du skal handle.
Årets specialtilbud
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Hold WordPress opdateret
Det er MEGET vigtigt, at du husker at holde øje med dit kontrolpanel. Det såkaldte Dashboard, hvis du bruger den engelske version af WordPress.

Når WordPress teamet finder fejl, er de meget hurtige til at komme med opdateringer, og hvis du ikke installerer disse, så risikerer du at gå glip af vigtige sikkerheds- og funktionsmæssige rettelser på din blog.

Det er helt gratis at opdatere WordPress – og husk, at en opdatering af kernen ikke påvirker dine egne indstillinger på dit specielle tema. Bemærk dog, at hvis du bruger standard-skabelonen kan du godt risikere enkelte ændringer – medmindre du husker at bruge de såkaldte widgets, der plejer at blive ført videre, også når du opdaterer.

Designressourcer til DIN blog
Hvis du synes din blog trænger til et visuelt løft så kan Design Resources absolut anbefales. Dér finder du mange muligheder for at løfte enkeltelementer på din blog. Der er 101 forskellige links til alt det bedste du har brug for. Stensikkert også lige dét du mangler.

SEO – Søgemaskineoptimering
Der er to ressourcer til din søgemaskineoptimering, det såkaldte SEO, jeg vil anbefale alle at bruge.

Primært bør du følge min blog “SEO for begyndere“.

Men samtidig bør du også overveje SEO for Firefox udvidelserne som du kan hente herfra: http://tools.seobook.com/firefox/seo-for-firefox.html.

Konklusion
Disse tre punkter kan give dig store fordele, så jeg håber du vil implementere dem straks. Når det er gjort er det jo så også en passende anledning til at få gang i din blog. Få skrevet en god artikel så du har en opdateret blog, og begynd at få sat turbo på din blog.

God skrivelyst. 🙂

Leave a Response