Gør ALDRIG dette ved din blog!

En ellers rigtig dygtig skribent er begyndt at bruge andres indhold på sin blog – godt nok med link til hvor indholdet kommer fra. Men indholdets kvalitet er faldet som en sten på vej ud fra en bjergside ved Grand Canyon…

Hvad får en god blog-forfatter til at gå så meget på kompromis med kvaliteten af sin blog?

Jeg bemærkede i første omgang at kommentarer ikke kom igennem. Det er så sin sag, men når indholdet netop havde både indisk-lignende skæve engelske formuleringer og direkte mangelfuldt indhold, så plejer jeg gerne at hjælpe med en kommentar for at give et mere fyldestgørende billede for andre som læser en bestemt blog.

Hvad vil der ske med en sådan blog?
Det kan meget vel være, at han på den korte bane kan skabe en del trafik på grund af der offentliggøres indlæg et par gange om dagen, men de faste læsere er nok allerede smuttet.

Når først de interesserede er smuttet videre, så er der kun den tilfældige trafik tilbage, og den kan være “dyr” at fastholde. Du kan nemlig godt lave AdWords på nogle billige ord, for derefter at lave arbitrage på dyrere nøgleord, men jeg anbefaler ikke teknikken.

Det er nemlig langt nemmere for den gode forfatter at skrive ordentligt indhold, og hente langt mere trafik ad den vej.

Alle véd, at gode artikler fastholder læserne, så hvorfor dog begynde på en kamikaze-strategi når det lange og seje træk giver langt mere trafik og en langt højere indtjening på sigt?

Nogle tænker kortsigtet, mens andre BYGGER på et solidt fundament.

Jeg anbefaler det solide fundament frem for at bygge på kviksand.

Alle ønskes en rigtig god uge. 🙂

Leave a Response