Online markedsføring virker!

Først og fremmest skal du lige have lov til at se denne video jeg lige faldt over her til morgen, for den kan være ret væsentlig hvis du vil i gang med online medier:32% mersalg ved at skifte fra en rød betalingsknap – som folk tydeligvis forbinder med farven for at fortryde – til en grøn betalingsknap. Dét er et tal alle kan forstå, ikke sandt? 🙂

På samme måde hørte jeg for nylig en kommentar fra en person som normalt har fingeren på pulsen i forhold til internet. Han sagde: “Twitter fungerer ikke for mig. Det bliver først stort om et par år her i landet!”

Jeg var, mildt sagt, målløs. Manden har SLET IKKE set lyset. De folk jeg følger er meget aktive på Twitter, men det var faktisk hans egen måde at bruge Twitter på, der var forkert. Han havde forbrudt sig mod den første regel for god brug af Twitter. Det er IKKE ens RSS-feed alene. Et socialt medie kræver at du er social, at du deler ting, at du siger tillykke med fødselsdage, at du takker og er høflig når du får noget. Altsammen almindelige begreber for enhver som bare har en smule pli og dannelse…

Hvis du gerne vil bruge Twitter mere effektivt, så vil jeg anbefale, at du læser e-bogen “Twitte til hinanden” som du kan læse mere om ved at klikke på titlen (åbner i et nyt vindue, så du kan læse videre hér igen bagefter).

Det med sociale medier har jeg i øvrigt også senest beskrevet i min e-bog “Hvad ingen har fortalt om den effektive blog” som du netop nu kan få for en flad tier. Hvis du gerne vil have sat gang i din blog, så er dette den vigtigste – og billigste – e-bog til dato. Jeg kunne sagtens sætte prisen højere, men har valgt at gøre dette til min sommerhilsen til alle læserne. Nærmest en gave for pengene er tjent ind bare du gider at tage handling og bruge de ting du lærer.

Din mangedobling af trafikken lyder nærmest umulig når du er nybegynder, men denne e-bog sætter tingene i perspektiv, så du bør hente e-bogen “Hvad ingen har fortalt om den effektive blog” før du glemmer det.

Ønsker alle en rigtig god uge.

Leave a Response