Hvad kan du få for en tier i dag?

Spørgsmålet “Hvad kan du få for en tier i dag?” kan give to associationer. Enten tænker du på din bedstefar som fortalte hvordan han kunne få en pose tobak for et par kroner før krigen, eller også begynder du at sammenligne med prisen på en lille pose Matador Mix, eller hvis du er til den usunde mad fra McDonald’s er det de famøse coin-offers du tænker på…

Uanset dit perspektiv så er der nu en helt ny mulighed. Du kan nemlig få den nyskrevne e-bog “Hvad ingen har fortalt om den effektive blog” for en flad tier.

Forsiden på e-bogen "Hvad ingen har fortalt om den effektive blog"

Indholdsfortegnelsen fortæller helt klart, at der her er tale om e-bogen enhver blogger bør have i sit arsenal af værktøjer. Se bare med her:


Billede af indholdsfortegnelsen for e-bogen "Hvad ingen har fortalt om den effektive blog"

E-bogen er de tyve bedste sider om det at få en effektiv blog, og der er vel ikke den store grund til at skrive så meget mere om den sag. Indholdsfortegnelsen skulle gerne tale for sig selv. En flad tier via nedenstående betalingsknap, og du har e-bogen få sekunder efter betaling. Så husk ikke at lukke vinduet efter betaling. E-bogen er i PDF-formatet, og lige til at printe eller læse på skærmen.

God læselyst. 🙂

Leave a Response