Nu kan Blogger godt blive en konkurrent

Nu kan Blogger godt blive en konkurrent til det at hoste sin egen blog. Når du sammenligner med de muligheder der var for kort tid siden har Blogger.com virkelig taget sig sammen hvilket de også erkender i blog-artiklen med titlen “The Blogger Template Designer“.

Jeg vil godt lige dele videoen her på siden, for den vil – længe før du begynder at læse den engelske artikel – overbevise dig om mulighederne.Før var det et væsentligt argument for selv at hoste sin blog at du havde langt flere muligheder for at tilpasse dit design, men det er slut nu.

For en blogger handler det om at dele indhold, og ikke om fejlfinding på sin egen blog. Mange oplever at forskellige webhoteller går ned, og med nedetid følger også at ens blog derved ikke ses. Forestil dig lige hvilken effekt det kan have på din omsætning når du måske har 3000 daglige besøgende, og din hjemmeside er nede et par timer. Så mister du måske 240 læsere, eller endnu værre langt flere hvis det sker på et tidspunkt hvor dine besøgende læser din blog.

Det er nemlig en meget væsentlig faktor når du vil køre en blog. Den læses næppe i den almindelige arbejdstid fra 8-16 for der er mange på job. Der er naturligvis nogle som har fridage, men det er ikke undtagelserne vi taler om. Vi taler om nedetid som en kritisk faktor, og det kan sagtens være kritisk hvis bloggen er nede kl. 6.30 om morgenen hvis flere af dine læsere læser din blog mens de kører til arbejde i toget m.v.

Den væsentligste faktor som fik flere til at fravælge Blogger.com er i hvert fald forsvundet, og der er mange sjove muligheder at lege med. Jeg legede lidt med det i går, og på 5 minutter gik jeg fra dette gamle design:

gammel forside på Shop & Spar bloggen

og opnåede dette design:

Nyt design på Shop & Spar bloggen

God arbejdslyst med dine blogs. Skriv gerne en kommentar hvis du blev inspireret af de nye muligheder. På forhånd tak.

Leave a Response