Tjen penge på nettet

Tjen penge på nettet i din fritid lyder næsten for godt til at være sandt. Som du gentagne gange har kunne læse på denne blog, er det muligt at tjene penge helt gratis. Du behøver ikke tage Visa-kortet frem for at kunne tjene penge på nettet.

Det handler om at omdanne din passion til dit erhverv. At gøre din hobby til din levevej. Du kan starte i det små: tjen penge på nettet ved siden af dit “almindelige” erhverv. Du kan opbygge en fast læserskare, som med tiden vil give en god og stabil indtjening – både på Google Adsense og bannerreklamer.

Du kunne også vælge den direkte vej ud i iværksætteriet. Afhængig af din startkapital, naturligvis. Jeg kender flere der bygger deres forretning på billige bud på gode nøgleord via AdWords hvorefter de konverterer på egne sider til salg via Affiliate Marketing og/eller salg af egne produkter.

Det eneste jeg advarer imod i forbindelse med strategierne om arbitrage er, at du også risikerer, at det kan gå galt. Hvis du glemmer at sætte en grænse på dit daglige forbrug af AdWords, og tager på tre ugers ferie risikerer du slemme overraskelser med dit Visa-Dankort hvis strategien går galt mens du er væk fra den daglige kontrol af hvordan forretningen går.

Altså: du kan sagtens udvide dit budget efterhånden som trafikken stiger, og profitten øges. Men at starte sin virksomhed med at udstede en blankocheck er det rene selvmord – medmindre du er filantropisk anlagt, eller har et stort ønske om at pukle underskuddet ind.

Langt mindre drastisk er den gyldne middelvej i det at tjene penge på nettet – og det er den vej jeg anbefaler. Den gradvise overgang til at blive selvstændig går bedst via det vedvarende tempo hvor butikken opbygges logisk og fornuftigt. At tjene penge på nettet er en del af fremtidens måde at lave forretninger på.

På det danske marked betyder det så også, at du stadig er en smule foran de andre, som stadig ikke er på nettet. Mange håndværkere har ikke forstået ret meget af en ordentlig hjemmeside. De går i stedet til den lokale websnedker, som ikke altid leverer en ordentlig vare. Enten får du en hjemmeside som ikke validerer, eller også får du en side der er lavet i Flash – eller flere andre modeller som på hver sin måde nærmest arbejder imod den ambition de fleste har når de ønsker at tjene penge på nettet, nemlig at øge deres trafik. Mange fortryder bagefter bittert når de skal gøre det hele forfra på grund af den slags amatører som eller lød nok så lovende.

Derfor: hvis du gerne vil lære at tjene penge online mener jeg du bør følge denne blog, og implementere de råd du får. Det er din garanti for at du også når i mål når det gælder at tjene penge på nettet.

Leave a Response