Om personligt drive og motivation

Der er INGEN tvivl om, at folk der handler er dem der får succes. Det har du stensikkert læst flere steder. Jeg har sagt det mange gange – og mange andre har også sagt det.

Lige nu er der mange der er sure over regeringens genopretningsplan, og jeg forstår dem ganske godt. Der er urent trav forbundet med mange af tingene, som jeg også har kommenteret på både den politiske og den private blog.

Men, når det er sagt, så er der OGSÅ en meget væsentlig faktor som kendetegner dem som GIDER i forhold til dem som IKKE GIDER.

Dem som spiser flest tudekiks er også dem som opnår mindst. Hverken mere eller mindre. 🙂

Den må jeg vist hellere forklare før alle læserne fiser videre til en anden blog.

Sandheden er den, at når noget dårligt sker for enten os selv, eller folk i vores omgangskreds, så har vi to valg:

  • Vi kan vælge at få det bedste ud af det under de nye omstændigheder ved at ty til handling
  • Eller vi kan vælge at forholde os passivt, og fortsætte som om ingenting var sket

Hvilken type menneske er du?
Alene det, at du læser denne blog er et VÆSENTLIGT skridt i den rigtige retning. Du har i det mindste en interesse for at lære hvordan du tjener penge online.

Men har du brugt al den viden til noget?

– Er du begyndt at blogge?
– Er du begyndt at læse mine (og andres) e-bøger?
– Er du begyndt at justere dine blogs ud fra det du har lært?

Forhåbentlig kan du svare ja til flere af mine spørgsmål. Men for nogle iblandt jer er der nu så mange indlæg her på bloggen at det kan synes uoverskueligt at komme igennem det hele.

Der er ingen genveje. Du må se at tage fat. Enten ud fra listen med kategorier, eller også ud fra arkivet hvor du måned for måned kan bringe dig selv up to date. Jeg skriver ikke det samme indhold to gange.

Præcis i dag er du så uheldig at årets specialtilbud udløb. Der var mulighed for at hente en masse guf til en meget lav pris. Du kan få første del af Online Indtjening – Trin for Trin ved at tilmelde dig min nye liste om det at tjene penge på nettet. Men det gode tilbud på de to e-bøger er du gået glip af. Fordi du IKKE handlede.

Du må bestemme dig for, at det er slut med at se passivt til mens tingene fiser forbi dig. Hvis du gerne vil godt i gang med din egen webshop, din egen blog eller dit helt eget projekt så er det NU du skal handle. Jeg skrev om det i starten af sidste måned i artiklen “Det er i krisetider du skal bygge alliancer“, og den artikel er absolut læseværdig hvis du gerne vil godt i gang.

Nu håber jeg du får succes, og jeg ser frem til at høre din kommentar når mit lille los i rumpetten har fået dig til at indse, at det er NU du skal handle hvis dine projekter skal ud af skuffen og give dig en indtjening.

Leave a Response