Kun 6 dage tilbage – 1. juni – årets specialtilbud

Så er der kun 6 dage tilbage hvis du vil nå at fange årets specialtilbud.

Det er nu sidste gang dette specialtilbud kommer under denne form. Efter 1. juni sættes prisen op da jeg kombinerer e-bogen med en indtalt lydfil således at e-bogen i fremtiden sælges sammen med lydfil som lydbog. Den endelige pris er ikke fastsat endnu, men den bliver højere end den nuværende normalpris.

Priser har en sjov sammenhæng. Hvis folk virkelig er interesserede i at tjene penge online så er 149,- for en e-bog det rene ingenting. Alle der har købt bannerbogen har ligeledes haft rig mulighed for at tjene mange gange bogens pris hjem. De 50,- som de 7€ svarer til var en meget LAV pris.

Til gengæld må jeg så også erkende, at folk læser mindre end de gjorde før. I dag skal tingene helst være enten på video eller i lydformat så det kan afspilles på en iPod, iPhone, iPad eller andre former for lydafspilning. Det er også fair nok. Jeg vælger at tilbyde begge former, altså både e-bogen (som du kan printe og tage med i sommerhuset og lave notater til) og lydbogsformatet.

Der skal være en bonus for dem som handler NU, og den kommer her:


Køber du dette års specialtilbud nu får du lydfilerne med
når disse er indtalt. Men KUN hvis du når at købe senest
den 1. juni 2010
.

Jeg har fået et spørgsmål fra en læser som spørger:

Jeg har et problem. Jeg har ikke noget betalingskort. Hvordan kan jeg købe dit tilbud når du kun tilbyder betaling via Paypal?

Det er et rigtig godt spørgsmål, og det vil jeg gerne besvare. Jeg har slet ikke tænkt på dem som ikke har et betalingskort. Danske Ewire kan godt bruges uden betalingskort da du kan indsætte penge via Netbank til din konto, men PayPal tilbyder ikke samme service.

Derfor vil jeg da gerne medvirke til at dem som ikke har sådan et betalingskort kan købe dette års specialtilbud. Du får i stedet mulighed for at overføre til min bankkonto. Husk i betalingsfeltet at skrive din e-mail adresse så jeg har mulighed for at sende dig e-bøgerne når betalingen er modtaget. Bemærk, at du senest kan afsende betaling den 31. maj for at betalingen kan være fremme den 1. juni hvor tilbuddet lukker kl. 23:59 om aftenen.

Kontooplysningerne er:
Reg: 6610 – Kontonr: 0004255117

PS: Alle der hidtil har købt dette års specialtilbud vil ligeledes få lydfilerne ganske som alle nye kunder, naturligvis.

Leave a Response