Xomba – tjen penge på at dele indhold

Der er flere elementer i det at tjene penge online. Det vil jeg gerne fortælle lidt om, og samtidig inddrage Xomba, som giver dig mulighed for at tjene penge på at dele indhold. Det er ikke engang nødvendigt at det er dit eget indhold. Du kan, med andre ord, også tjene penge på at dele andres indhold.

For at tjene penge på nettet har du brug for følgende elementer til at opbygge dit projekt:

  • Besøgende på din blog
  • Links til dine sider
  • Spredning af risikoen – Adsense, bannere, Xomba m.v.

Besøgende på din blog
Besøgende på din blog kan du få på flere måder. Du kan dels annoncere nye artikler på Twitter, skrive på nyhedsgrupper og dele dine links i signatur på fora og nyhedsgrupper. Gerne forskellige signaturer til forskellige grupper — og måske endda en variation af links når du over længere tid skriver i samme nyhedsgruppe.

Det har du altsammen hørt før, men husker du også at praktisere det?

Det er nemlig ikke nok kun at drømme om at begynde at skrive i fora. Du skal også se at bruge tastaturet. Jo mere du profilerer dig de relevante steder, jo bedre placerer du dig også i søgemaskinerne. Når jeg fra tid til anden beskriver elementer af SEO (søgemaskineoptimering) er det fordi det er yderst relevant for din webshop, din blog og din hjemmeside.

Du kommer ALDRIG til at tjene penge på at skabe dig en liste med gratister, som alene giver dig deres e-mail adresse fordi de kan hente et gratis produkt. 95% af dem som giver dig e-mail adressen har slet ingen intention om at købe noget som helst.

Jeg har skrevet en engelsk e-bog om emnet, som hedder Grab that Cash. E-bogen kan hentes ganske få sekunder efter købet, og der hentes ingen e-mail adresse for at få e-bogen. Du kan med andre ord købe e-bogen for en tyver, og du vil bagefter vide hvad den ENESTE liste der betaler sig går ud på. Det er stensikkert materiale som giver det eneste logiske svar på spørgsmålet om lister.

De FÅ der køber ville du også få fat på ved f.eks. at give dem et par gratis prøvekapitler af din e-bog. Jeg har allerede praktiseret dette princip med e-bogen “Tjen penge online“, og jeg bruger IKKE e-mail adresse indsamling. Alle kan downloade de første kapitler ganske gratis.

De bliver IKKE bagefter presset til at købe den fulde version. De bestemmer helt selv om de vil have den fulde version, for jeg ønsker ikke kunder som føler sig presset til at købe ud fra en kunstig forestilling om at de skulle skylde mig at købe fordi jeg er en flink fyr.

Det er business det her. Dem som vil tjene penge online kan købe, og dem som vil nøjes med de to gratis prøvekapitler kan gøre det. Vi er lige gode venner – uanset hvad de besøgende vælger at gøre. 🙂

Mere trafik skabes ved at kombinere de medier du har adgang til. Du skal ikke kun annoncere på Twitter, men også blande med Facebook, fora, nyhedsgrupper m.v. Sørg for at bringe værdi hver gang du skriver på dine medier, for det er den eneste måde du får flere til at følge det du skriver.

Links til dine sider
Intern linkning er mindst lige så vigtig. En ting er, at du har linket til en tidligere artikel om et emne. Hvis du skriver en nyere tekst, som er en fortsættelse af noget du tidligere har skrevet, kan du lige så godt linke til din oprindelige artikel.

Du kan også linke til det gamle indhold, og lave en hurtig video med opdateret information om emnet. Upload den til YouTube, og læg koden til at indbygge videoen på din blog. Det giver en opdatering af dit gamle indhold, og GENaktiverer dit indhold. Du har gjort arbejdet med at skrive det oprindelige indhold én gang, så hvorfor ikke få ekstra udbytte af det du allerede har lavet.

Faktum er nemlig at den der kender din blog bedst er dig selv. Dine besøgende er “kun” gæster. Gæster skal gerne føle sig velkomne, og ligesom i den virkelige verden gøres det altså bedst ved at linke til relevant indhold for at hjælpe folk rundt på din blog.

Spredning af risikoen – Adsense, bannere, Xomba m.fl.
Først og fremmest: hvis du gerne selv vil dele indhold, og tjene penge på det, så kan du gratis oprette din egen profil her: http://www.xomba.com/referral/777f611f

Du kan tjene gode penge på Adsense og bannerreklamer, men hvorfor ikke øge denne indtjening? Det kan du nemlig gøre ved at du også linker til andres relevante ting på Xomba. Når din profil er interessant vil andre kunne få stor gavn af de ting du allerede har fundet. Du bliver en slags guide for de besøgende til din Xomba-profil.

Brug pinsen fornuftigt. Få GENaktiveret dit indhold, og se at få besøgstallene op hvor de burde være. Det er nemmere end mange tror, men det kræver handling, så hvorfor ikke bare se at komme i gang?

God fornøjelse.

Leave a Response