Den lige vej fra A til B

Som du måske husker har jeg for flere år siden nævnt Simpleology. Ideen om at når du skal fra A til B er der ingen grund til at gå zig zag mellem andre opgaver på vejen. Fokuseret opmærksomhed på målet, punkt B, og derefter action frem til målet.

Den slags er elementær viden i markedsføring. Næsten så elementær og banal at det hurtigt glemmes.

Forleden stod jeg i en lignende situation. Jeg undrede mig en smule over, at jeg ikke havde solgt ret mange nye tekster, og inderst inde synes jeg overbevist om, at jeg jo havde gjort mit. Jeg havde jo, trods alt, skrevet at folk kunne bestille nye tekster på halvanden linje på familiedomænets forside.

Så slog det mig. Jeg havde jo læst den trykte udgave af E-Pusher fra Martin Thorborgs pen. Du skal tydeliggøre dit budskab. Ganske som nyhedsbreve ikke skriver sig selv, så er det også klart at 1½ linje hurtigt kunne overses. Ganske som at gemme sit søgefelt i bunden af menubjælken. Den skal op øverst i bjælken så den bliver synlig.

Når kunden leder efter noget så er vores opgave at fokusere på at få det frem i vedkommendes bevidsthed. Ikke deres opgave at lede hele vores site rundt for at finde det vi tilbyder.

Så jeg indrømmer det gerne: selv jeg kan begå elementære fejl. Jeg synes ikke det er sjovt når jeg gør det, for det koster flere tusinde kroner at lave fejl. Men jeg kan kun klandre mig selv, for det handler om at færdiggøre sine projekter for at få optimale resultater.

På samme måde skal du også snart til at skynde dig hvis du vil nå at tage del i årets specialtilbud. Der er kun 23 dage tilbage til tilbuddet lukker ned. E-bøgerne kommer ikke på tilbud mere, men vil fremover blive indtalt som lydfiler – og prisen derefter sat til 14€ for bannerbogen og 249,- for Tjen penge online. Så kan alle høre det i bilen, i toget eller når de er ude at løbe en tur. PDF-formatet har været hyggeligt og sjovt længe, men jeg ser stort potentiale i lydformatet, og derfor rykker jeg også over på det format i fremtiden.

Sidste dag for at få tilbuddet: 31. maj 2010. Tjek det ud her: http://www.blunck.dk/specialtilbud/

Leave a Response