Tjene penge online — kendsgerningerne

Du kan lige så godt få kendsgerningerne om det at tjene penge online. Jeg lavede lige en opfølgning i dag efter vi kom hjem fra Julies konfirmation i søndags, fordi jeg tænkte jeg lige ville tjekke op på hvordan det egentlig er gået med Adsense.

Når jeg ser rapporten for tiden siden jeg startede med at bringe Google Adsense reklamer på mine sites, så har gennemsnittet pr. klik ligget på 1,80. Der har været lidt over 6.300 klik siden den 21. november 2005. I 2009 var gennemsnittet tættere på de 2,-/klik. Gennem hele perioden har gennemsnittet for klik været i nærheden af de 4% – og dette tal kan du særligt bruge når du sammenligner med de gode råd og ideer jeg giver, sammen med et vigtigt regnestykke i e-bogen Sådan tjener DU penge på bannerreklamer.

En væsentlig faktor, der fik min indtjening til at stige voldsomt var, at jeg begyndte at vise bannerreklamer på mine sites, så jeg véd at folk IKKE er spor bannerblinde. Dén påstand blev introduceret af spekulative folk, som derefter talte meget om Adsense, men selv implementerede bannerreklamer på deres egne blogs. Dét trick gennemskuede jeg hurtigt, selvom jeg også erkender at teknikken blev mestret ganske “skjult”. Hvis folk ikke var opmærksomme havde de fuldstændig overset brugen af teknikken.

På samme måde har affiliate marketing været genialt, fordi det har været muligt at levere indhold jeg ikke behøvede skrive selv først. Der er, som bekendt, ingen grund til at genopfinde hjulet. Når andre har skrevet noget genialt vil jeg hellere linke til deres materiale frem for at skulle i gang med at beskrive nøjagtig det samme. Det er dér hvor affiliate marketing kan SUPPLERE ens egne produkter, og det kan du altså også tjene penge på.Så er der kun 35 dage tilbage af årets specialtilbud.
Det tilbud er kun gyldigt indtil 1. juni 2010.

Leave a Response